Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dårlig kritikk - roses av publikum

Nicholas Cage sin nyeste film har fått katastrofale kritikker, men spiller likevel inn mer enn noen av skuespillerens tidligere filmer i første uke.

Vel 25 millioner dollar har «Gone in 60 Seconds» spilt inn første helga, og dermed er den allerede Cages mest vellykkede film, pengemessig sett.

Cage spiller en aldrende mestertyv som skal stjele 50 biler i løpet av 72 timer for å forhindre at broren hans blir drept.

Daily Variety har beskrevet filmen som «fullstendig fryktelig på alle måter». Andre fagblader har ikke engang funnet grunn til å nevne filmen i sine spalter, ifølge Die Welt.

Dermed blir det tilskuernes jobb å avgjøre filmens suksess - og publikum er i hvert fall tydeligvis nysgjerrige på filmen.

Tom Cruise og «Mission Impossible 2» er på andre plass over de mest sette filmene i USA den siste uka. Filmen har allerede spilt inn produksjonskostnadene på 100 millioner dollar.

Komedien «Big Momma House» ligger på tredje plass på de amerikanske kinostatistikkene, fulgt av Disney-filmen «Dinosaur»

PENGER I KASSA: Kinopublikum er tydeligvis nysgjerrige på Robert Duvall (t.v.) og Nicholas Cage. Produsent Jerry Bruckheimer (bak) kan se ut til å få dekket kostnadene med å lage «Gone in 60 Seconds».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling