Spellemann 2017

Dårligste seertall på 12 år. - En underlig utdeling på mange måter

Årets Spellemann har fått massiv kritikk.

PÅ TV: Nestleder i Spellemannstyret, Larry Bringsjord, sier de stadig vurderer om de i det hele tatt skal fortsette med Spellemann på tv. Her fra opptredenen til Astrid S under årets show. FOTO: NTB Scanpix
PÅ TV: Nestleder i Spellemannstyret, Larry Bringsjord, sier de stadig vurderer om de i det hele tatt skal fortsette med Spellemann på tv. Her fra opptredenen til Astrid S under årets show. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I helga ble den 45. spellemannprisen delt ut på Sentrum Scene i Oslo, og store deler av den norske musikkbransje var til stede for å hylle musikkåret som har vært.

Spellemannsprisen er en av landets viktigste musikkpriser, men det som i mange år er blitt sett på som et høydepunkt for musikkbransjen, har fått massiv kritikk.

Blant annet var hedersprisvinneren, Arve Tellefsen, sporløst forsvunnet da prisen hans skulle overrekkes.

Heller ikke Norges største popstjerner, Marcus og Martinus var til stede under hederen. Tvillingduoen som stakk av med utdelingens gjeveste pris, nemlig «Årets Spellemann».

De laveste seertallene noen sinne

Hele sendingen fra årets show hadde et samlet snitt på 550.000 seere. Første del hadde 740.000 seere, mens andre del hadde i snitt 464.000 seere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer