Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Darling Daizy

Ordinær skatepunk.

CD: Norske Darling Daizy har gradvis fått oppmerksomhet. Etter å ha turnert i seks uker i USA, skulle de være varme for en opptreden på Quart-festivalen til sommeren. Trioen debuterer med albumet «Can I Get A Woop Woop!?», en samling poppunk - eller skatepunk, som den lettbeinte og popbaserte punken kalles. I USA, og spesielt i California, fins det sikkert tusenvis av band som tyr til den samme resepten.

Band som virkelig gjorde det stort med skatepunk, er Offspring, Green Day, NOFX og Pennywise. Darling Daizy og albumet «Can I Get A Woop Woop!?» er slett ikke dårlig. Men det blir som å selge sand i Sahara.

Vi har hørt rask, melodiøs poppunk stiligere enn dette en årrekke nå. Bedre melodier og større egenart må til for at bandet skal skille seg ut fra mengden. Men live kan dette bli festlig, dersom bandet formidler spilleglede og energi.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media