Darling med J-Lo

Nicole Kidman og Jennifer Lopez skal spille mot hverandre.

(Dagbladet.no): Filmen «American Darlings» er satt til 40-tallet og handler om et swingband med bare jenter som slår seg sammen med et band med sorte og latinske musikere, skriver Guardian.

Nicole Kidman har hatt lyst til å gjøre filmen i mange år, og skal også produsere filmen.

Før andre verdenskrig fikk ikke jenteband spille i klubber som hovedsaklig var besøkt av menn. Men med krigen kom det en forandring. Kjønnsbarrierene ble brutt ned over alt i samfunnet, også musikken, etterhvert som gutta dro i krig og jentene måtte trå til for å få hjula til å gå rundt.

Begge synger

«American Darlings» tar for seg fordommene mot mørkhudede og jenter i denne perioden av amerikansk historie, skriver Ananova.com.

Medprodusenter er ifølge Guardian Craig Zadan og Neil Meron, utøvende produsenter til filmsuksessen «Chicago» med Renée Zellwegger, Cathrine Zeta-Jones og Richard Gere i hovedrollen. «American Darlings» blir ikke en musikal, men både Kidman og Lopez vil ta en trall eller to i løpet av filmen.

Ikke i Narnia

En film Nicole Kidman ikke skal spille i er «Drømmen om Narnia - Løven, heksa og klesskapet». Ryktene har gått etter at Kidman dro til New Zealand, der Narnia-filmen skal spilles inn. Men Walden Media, selskapet bak produksjonen, avkrefter at Kidman skal spille den onde hvite heksa.

- Dette er et spennende prosjekt, men ryktene er dessverre ikke sanne, sier Alison Lehrer, Walden Medias talskvinne, til Guardian.

MOTSPILLER:</B> Jennifer Lopez spiller swingband-musiker mot Nicole Kidman.
NY FILM:</B> Kidman har hatt lyst til å gjøre «American Darlings» i flere år.