Darling med J-Lo

Nicole Kidman og Jennifer Lopez skal spille mot hverandre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Filmen «American Darlings» er satt til 40-tallet og handler om et swingband med bare jenter som slår seg sammen med et band med sorte og latinske musikere, skriver Guardian.

Nicole Kidman har hatt lyst til å gjøre filmen i mange år, og skal også produsere filmen.

Før andre verdenskrig fikk ikke jenteband spille i klubber som hovedsaklig var besøkt av menn. Men med krigen kom det en forandring. Kjønnsbarrierene ble brutt ned over alt i samfunnet, også musikken, etterhvert som gutta dro i krig og jentene måtte trå til for å få hjula til å gå rundt.

Begge synger

«American Darlings» tar for seg fordommene mot mørkhudede og jenter i denne perioden av amerikansk historie, skriver Ananova.com.

Medprodusenter er ifølge Guardian Craig Zadan og Neil Meron, utøvende produsenter til filmsuksessen «Chicago» med Renée Zellwegger, Cathrine Zeta-Jones og Richard Gere i hovedrollen. «American Darlings» blir ikke en musikal, men både Kidman og Lopez vil ta en trall eller to i løpet av filmen.

Ikke i Narnia

En film Nicole Kidman ikke skal spille i er «Drømmen om Narnia - Løven, heksa og klesskapet». Ryktene har gått etter at Kidman dro til New Zealand, der Narnia-filmen skal spilles inn. Men Walden Media, selskapet bak produksjonen, avkrefter at Kidman skal spille den onde hvite heksa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer