Datarock-trommis pådro seg dobbelt beinbrudd under konsert

- Det var helt jævlig, du kan høre det knekker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Datarock er for tiden på turné i England der de promoterer bandets nye album RED, og i desember fortsetter turen til Australia, men da med en ny trommis.  

Trommeslager på turneen, Adrian Meehan, hadde nemlig ikke den beste dagen på jobb i Birmingham i går kveld. Under siste låt, mens han introduserte bandet, klarte han å skli på en liten vannpytt og knekke to bein i ankelen .  

- Helt tragiskMeehan, som også jobber som produsent, ble umiddelbart sendt i ambulanse til Birmingham City Hospital. Der ble det konstatert to stygge brudd i ankelen, og i dag skal han opereres.  

- Jeg kom nettopp ut av sykehuset. Herregud, stakkars fyr, utbryter frontfigur i Datarock, Fredrik Saroea, til Dagbladet.  

- Han kommer ikke til å spille trommer på tre måneder, det er jo helt tragisk. Har en trommis brukket to bein i ankelen så blir det ikke lett.  

- Du kan høre det knekkerSaroea forteller at det tok tid før noen skjønte alvoret.  

- Jeg skulle bort å ta hjerte- og lungemassasje på tull, og skjønte ingenting. Det var siste låt, han hadde nettopp introdusert bandet og skulle bare sette seg ned ved trommesettet. Så klarte han altså å skli i en liten vannpytt.   - Vi spilte videoklippet fra konserten til Adrian i stad. Det var helt jævlig, du kan høre det knekker. Adrian måtte bare legge fra seg hodetelefonene og se vekk, sier Saroea.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer