Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Datarock-trommis pådro seg dobbelt beinbrudd under konsert

- Det var helt jævlig, du kan høre det knekker.

|||(Dagbladet): Datarock er for tiden på turné i England der de promoterer bandets nye album RED, og i desember fortsetter turen til Australia, men da med en ny trommis.  

Trommeslager på turneen, Adrian Meehan, hadde nemlig ikke den beste dagen på jobb i Birmingham i går kveld. Under siste låt, mens han introduserte bandet, klarte han å skli på en liten vannpytt og knekke to bein i ankelen .  

BEINBRUDD: Trommis Adrian Meehan skal etter planen opereres i dag. Foto: Datarock
BEINBRUDD: Trommis Adrian Meehan skal etter planen opereres i dag. Foto: Datarock Vis mer

- Helt tragisk
Meehan, som også jobber som produsent, ble umiddelbart sendt i ambulanse til Birmingham City Hospital. Der ble det konstatert to stygge brudd i ankelen, og i dag skal han opereres.  

- Jeg kom nettopp ut av sykehuset. Herregud, stakkars fyr, utbryter frontfigur i Datarock, Fredrik Saroea, til Dagbladet.  

VED GODT MOT: På tross av dramatikken kan de se ut som Datarock-gutta tok det hele med godt humør. Foto: Datarock
VED GODT MOT: På tross av dramatikken kan de se ut som Datarock-gutta tok det hele med godt humør. Foto: Datarock Vis mer

- Han kommer ikke til å spille trommer på tre måneder, det er jo helt tragisk. Har en trommis brukket to bein i ankelen så blir det ikke lett.  

- Du kan høre det knekker
Saroea forteller at det tok tid før noen skjønte alvoret.  

I AMBULANSEN: Adrian Meehan på vei til sykehus. Foto: Datarock
I AMBULANSEN: Adrian Meehan på vei til sykehus. Foto: Datarock Vis mer

- Jeg skulle bort å ta hjerte- og lungemassasje på tull, og skjønte ingenting. Det var siste låt, han hadde nettopp introdusert bandet og skulle bare sette seg ned ved trommesettet. Så klarte han altså å skli i en liten vannpytt.  

- Vi spilte videoklippet fra konserten til Adrian i stad. Det var helt jævlig, du kan høre det knekker. Adrian måtte bare legge fra seg hodetelefonene og se vekk, sier Saroea.  

Ønsker seg radio og tromme-Tarjei
Datarock er for tiden inne i en ganske så travel turneperiode og har ikke mange pausene mellom hver konsert. Heldigvis for bandet har de med seg Karin Park på oppvarming, og deres trommis David Park kjenner låtmaterialet ut og inn, og bistår på dagens konsert i Manchester.  

BEINBRUDD: Etter en røntgenundersøkelse ble det konstatert dobbelt benbrudd i den ene ankelen. Foto: Datarock
BEINBRUDD: Etter en røntgenundersøkelse ble det konstatert dobbelt benbrudd i den ene ankelen. Foto: Datarock Vis mer

- Vi håper å få med oss Tarjei Strøm videre(Ralph Myerz & The Jack Herren Band, red.anm.), men han er jo opptatt med radio (Sexy på P3, red.anm.) hver eneste dag. Kan vi ta det med i saken at han må bli med videre?  

Heldigvis for trommis Adrian Meehan er han ikke trommis på fulltid, men kan returnere til sitt studio i London der Datarock har produsert sine singler, og Karin Park nylig produserte sitt album.  

LITT AV EN KONSERT: Det ble ikke helt den planlagte avslutningen på konserten til Datarock og Fredrik Saroea (t.v.) Foto: Datarock
LITT AV EN KONSERT: Det ble ikke helt den planlagte avslutningen på konserten til Datarock og Fredrik Saroea (t.v.) Foto: Datarock Vis mer

- Han har et seriøst studio og har jobbet med alt fra Robbie Williams til Kylie Minogue, hadde han bare vært trommis hadde han sliti.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media