Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Datarock

Datarock imponerer på sin cd-debut.

CD: Bergensduoen Datarock gir ut ei plate med moderne pop som er dypt forskanset i 80-tallet. Fredrik Saroea og Ketil Mosnes har vist stort potensial siden den første Datarock-EP-en kom ut på Éllet i 2001. Musikken deres er en tidsriktig miks av electro, synthpop, rock, new wave og tidlig 80-tallsdisko og matcher deres egendesignede retrofuturistiske image perfekt. «Datarock Datarock» er en særdeles oppløftende og gjennomført plate, som føles moderne, til tross for sine hyppige referanser til 80-tallet. Dette har Datarock klart i samarbeid med Duper-produsent Yngve Sætre med bidrag fra Jørgen Træen. Kombinasjonen av fengende låter, energisk og flink framførelse og utmerket produksjon gjør denne platedebuten til noe litt utenom det vanlige. Norge blir mer spennende i møte med datarock som «Fa-Fa-Fa», «Princess» og Laurie Anderson-hyllesten «Laurie».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling