Datasystemet var nede på Slottsfjellfestivalen

Ga trøbbel med å komme inn.

KØ: Det oppsto kaos da flere ivrige festivaldeltakere ikke kom seg inn på Slottsfestivalen, grunnet datatrøbbel. Systemet er nå oppe igjen. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet
KØ: Det oppsto kaos da flere ivrige festivaldeltakere ikke kom seg inn på Slottsfestivalen, grunnet datatrøbbel. Systemet er nå oppe igjen. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TØNSBERG/OSLO (Dagbladet): I dag startet Slottsfjellfestivalen i Tønsberg. Da ivrige festivalgjengere skulle inn på området ved 14-tida, fikk de en derimot en brå stopp.

Datasystemet var nemlig nede i rundt en time, og på et tidspunkt var det ingen som kom seg inn på området.

- Det oppsto tekniske problemer med nettet som gjorde at vi fikk litt kø. Det ser ut til at ting har løsna litt, og vi jobber for få alt til å gå igjen. Vi beklager selvsagt at noe slikt kunne skje, forteller Siri Narverud Moen, presse- og infosjef ved Slottsfjellfestivalen.

Lange køer Klokken to i formiddag begynte festivalens første konsert, med De Lillos. Flere festivaldeltakere opplevde lange køer inn til konsertområdet.

- Vi måtte stå i tre kvarter og vente på bånd, fordi systemet var nede. Så sto vi i tyve minutter og ventet på å få fylle på kortet, og det regner. Det er jo en litt kjip start på festivalen, forteller Therese Broback (22) og Kari Lundegaard (22) til Dagbladet.

- Planen var å se De Lillos når vi kom, men den konserten får vi da ikke sett.

Jentene er glad for at dataproblemene løste seg raskt.

- Vi håper at dette ikke skjer i morgen igjen, fordi vi har bare dagspass disse to dagene, så vi må hente ut bånd i morgen også. Vi satser på at resten av festivalen blir bra, forteller de.

Dårlig vær For Marius Tangen (23) og Marte Johansen (22) virket det hele ganske udramatisk.

- Det er ikke så stort problem egentlig. Alt annet er supert på Slottsfjell, og det kommer til å bli en super festival uansett. Men vi skulle gjerne hatt en regnponcho nå, og det blir vanskelig uten å få fylt på penger, fortalte de til Dagbladet mens systemet fortsatt var nede.

Rett før klokken halv fire i ettermiddag kunne Dagbladets reporter på stedet altså fortelle at systemet var oppe igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer