Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Date med Carmen til salgs på eBay

Det høyeste budet er på 105 000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Daten med den tidligere Baywatch-stjernen er et reklamestunt fra Gillettes nye deodorantmerke «Tag».

Date en gift kvinne

Hankjønn mellom 15 og 20 år er invitert til å være med på eBay-budrunden.

Daten hadde en minstepris på 500 dollar, 3040 kroner etter dagens kurs. Ikke overraskende er denne prisen for lengst oppnådd.

Det høyeste budet akkurat nå er på 17 300 dollar, 105 000 kroner.

Den heldige, om noe fattigere, vinneren får en tur til Los Angeles, der han skal akkompagnere Carmen Electra på en av byens hotteste restauranter.

Det spørs bare om stevnemøte blir noe særlig romantisk.

Carmen Electra er nemlig allerede lykkelig gift med den tidligere gitaristen i Jane\'s Addiction og Red Hot Chili Peppers, Dave Navarro. Men alt for en god sak for her går overskuddet til National Prostate Cancer Coalition.

BADEVAKTHELTENE: 1990 var året da alle ville bli badevakter. Fra venstre: Carmen Electra, Pamela Anderson og David Hasselhoff. Foto: REUTERS/SCANPIX
BADEVAKTHELTENE: 1990 var året da alle ville bli badevakter. Fra venstre: Carmen Electra, Pamela Anderson og David Hasselhoff. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Helt lovlig

Auksjonsstedet eBay har ingenting imot denne auksjonen.

- Generelt, hvis det er ulovlig å selge det utenfor eBay, kan du heller ikke selge det her, uttaler en talsperson for selskapet til Ad Age Daily.

- Det her involverer en kjendis. Det er gjort for veldedighet. Og annonsen forteller akkurat hva du får. Jeg tror ikke det er noe fare for, selv om jeg ikke kjenner Carmen Electra, for at det skjer noe seksuelt her, fortsetter den ikke navngitte representanten for selskapet.

Men før du rekker å tømme sparebøssen, må vi advare deg at det er kun amerikanske statsborgere som får lov til å være med å by.

EN ATTRAKTIV DATE: 105 000 er en beundrer villig til å betale for en festlig kveld med Carmen.
LYKKELIG GIFT: Carmen er lykkelig gift med Dave Navarro. Hva han synes om at kona skal på date, vites ikke.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!