Dater Cameron Diaz og Kate Upton på én gang

Nikolaj Coster-Waldau skyter gullfuglen i ny film.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Forventningene har vært store til «The Other Woman», i alle fall til billettsalget, siden det ble kjent i fjor at drømmelaget Cameron Diaz, Nicki Minaj og Kate Upton spiller i filmen.

Spenningen steg ytterligere da bildene lakk fra filmingen i New York-bydelen TriBeCa i vår.

Heftig flerkantdrama Tidligere denne uka ble endelig traileren for filmen sluppet. Danske Nikolaj Coster-Waldau - kjent fra blant annet «Game of Thrones» og «Hodejegerne» - har fått en ganske heldig rolle, viser det seg:

Først bedrar han sin kone (spilt av Leslie Mann) med Cameron Diaz. De to slår seg sammen for å hevne seg på Coster-Waldau, før de finner ut at de ikke er hans eneste elskere. Og der kommer Kate Upton inn i historien.

Nicki Minaj spiller på sin side Diaz' rappkjefta assistent.

Uptons skuespillerdebut Den 21 år gamle tidligere bikinimodellen Kate Upton gjør sin skuespillerdebut i filmen. Hun har pratet om problemene med bikinimodellstemplet før:

- Etter mitt første cover for Sports Illustrated følte jeg meg forferdelig, sa hun til Elle i sommer. I det samme intervjuet fortalte hun at hun ofte følte seg som en ungkarspresang, fordi alle menn hun møtte enten var gift eller forlovet.

- Jeg er ikke et leketøy, jeg er et menneske. Jeg eksisterer ikke for å bli brukt, sa hun.

... men bikinien blir på Om målet med «The Other Woman» var å kvitte seg med bikinimodellstemplet, lover bildene i traileren imidlertid dårlig. Det ser ut til at Upton blir introdusert på vei opp fra vannet i nettopp en liten, hvit bikini.

Filmen har premiere 25. april i USA, og kommer til Norge ei uke seinere.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer