Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dato spikret for «Mass Effect 2»

Lansering nærmere enn først antatt.

|||Det er nesten to år siden det første «Mass Effect» kom. og romrollespillet fikk stående applaus av en samlet spillpresse.

Nå har BioWare endelig bekreftet utgivelsesdatoen på «Mass Effect 2». Spillet kommer til Xbox 360 og PC 26. januar i USA, og 28. januar 2010 her i Norge.

Dermed får vi igjen stifte bekjentskap med kommandør Shepard og et stort persongalleri av interessante figurer.

— Våre fans vil få litt av en opplevelse på nyåret, det andre spillet i trilogien vil holde utrolig høy kvalitet, sier BioWares Dr. Ray Muzyka i en pressemelding.

Muzyka vil også gjerne belønne dem som forhåndsbestiller gjennom samarbeidende butikker i USA og Europa. Det meldes at de som forhåndsbestiller via Gamestop vil få en kode som låser opp to unike gjenstander.

Dette er en Terminus angrepsrustning og et tungt våpen ved navnet M-490 Blackstorm. De som forhåndsbestiller hos andre butikker vil få en Inferno-rustning, som gir deg unike evner.

I «Mass Effect 2» må Shepard og hans menn ta et oppdrag så farlig at det beskrives som det reneste selvmord. Her blandes skytespill, rollespill og eventyrspill for å gi deg en komplett spillopplevelse.

Gamer.no koste seg med tittelen på sommerens Gamescom, du kan lese inntrykkene deres mens du venter på at det skal bli 2010.

Denne saken er levert av Gamer.no

VED FORHÅNDSBESTILLING: Subzero-rustningen.
VED FORHÅNDSBESTILLING: Subzero-rustningen. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling