Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Siste «Senkveld»-sesong

Dattera til «Senkveld»-Thomas trodde faren hadde mistet jobben

«Men er det ikke det du gjør, da?»

GJESTER: For en gangs skyld er Thomas Numme og Harald Rønneberg gjester, og ikke verter, i et talkshow. I fredagens «Skavlan» forteller de om slutten for sitt eget program, «Senkveld». Video: NRK Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I november annonserte programlederne Thomas Numme (47) og Harald Rønneberg (44) at de setter punktum for TV 2-flaggskipet «Senkveld med Thomas og Harald».

Vårens sesong blir altså den siste noensinne, og startskuddet går neste fredag.

Men «Senkveld»-gutta er å se på skjermen allerede i dag, da i en sjelden rolle som gjester i et annet talkshow - attpåtil på en konkurrerende kanal.

Det er Fredrik Skavlan som får besøk av «Nummis og Rønnis». Hos «Skavlan» på NRK forteller de profilerte programlederne om hvordan det var å fortelle familie og kolleger om «Senkveld»-beslutningen.

  • Se video øverst i saken!

- Vemodig

HEIT ROSEMALING: Når Camp Senkveld legger til rette for rosemaling på nakne kropper går det hett for seg, så hett at Katarina Flatland trenger en pause. Video: Camp Senkveld / TV 2 Vis mer

Numme forteller at han delte hemmeligheten med sin elleve år gamle datter, kort tid før nyheten sprakk.

- Hun skjønte ingenting, og sa: «Men er det ikke det du gjør, da?», sier Numme.

- Hele hennes liv er det det jeg har holdt på med. Så hun trodde jeg hadde mistet jobben og at alt var slutt.

Numme forteller at han var preget av følelser da han og TV-makkeren delte beslutningen med resten av «Senkveld»-crewet.

- Det er vemodig. Jeg har holdt på med dette hele mitt voksne liv. På den annen side er det riktig, sier 47-åringen til Skavlan.

SEERMAGNETER: Både «Senkveld» og «Skavlan» er populære TV-valg fredagskveldene, og har gått på skjermen i en årrekke. Skavlan stikker imidlertid av med seer-seieren. Kilder: NRK / TV 2
SEERMAGNETER: Både «Senkveld» og «Skavlan» er populære TV-valg fredagskveldene, og har gått på skjermen i en årrekke. Skavlan stikker imidlertid av med seer-seieren. Kilder: NRK / TV 2 Vis mer

Fortsetter i TV 2

«Senkveld med Thomas og Harald» hadde premiere i 2003, og har så langt gått i 29 sesonger. Vårens sesong blir altså den 30. og siste i rekka. Sesongen avsluttes i mai.

Både Numme og Rønneberg fortsetter i TV 2.

Det er ikke kjent hvem eller hva som skal overta sendeflaten etter «Senkveld». Tre mediebyråer ga sin vurdering før jul, og mente at profiler som Truls Svendsen, Solveig Kloppen og Morten Harket kan fylle skoene etter Thomas og Harald.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!