Bjørn Tomren fra Stjernekamp

Datteren endret livet hans

Bjørn Tomren har med både samboer og datter på sin nesten utsolgte Norgesturné. Det er bare én av grunnene for at han er ekstra nervøs for vårens turné.

VURDERER Å BO I OSLO: Bjørn Tomren (40) har de siste åra bodd med familien i Bergen, men nå leker de med tanken om å flytte til Oslo. Foto: Kristin Svorte
VURDERER Å BO I OSLO: Bjørn Tomren (40) har de siste åra bodd med familien i Bergen, men nå leker de med tanken om å flytte til Oslo. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har blitt veldig glad i Oslo. Det hadde vært fint å bo her en stund, utbryter Bjørn Tomren (40) mens han vandrer mellom de gamle buegangene på Kirkeristen ved Oslo Domkirke.

Under deltakelsen i NRK Stjernekamp i fjor tilbrakte artisten fra Tomrefjord i Møre og Romsdal mye tid i hovedstaden. Nå røper han at han muligens vil flytte til byen.

- Vi leker med tanken. Men det er jo litt dyrt, smiler han beskjedent.

Første turné

Tomren har i en årrekke vært mest kjent som jodleren Polkabjørn og en av Norges få strupesangere. Med Bergen som base har han reist rundt og levert kuriøse og humoristiske sceneopptredener. Alltid drevet av en utforskertrang, ikke av pengene.

Etter at han vant «Stjernekamp» 2021 er interessen rundt han eksplodert. Denne våren spiller artisten 65 konserter under den nesten utsolgte turneen «90 minutter du aldri får igjen». Men Tomren er ikke vant til verken fulle hus eller all oppmerksomheten.

- Jeg er litt nervøs for hvordan det skal gå. Om vi klarer å gi publikum en god opplevelse?

- Alt er ganske nytt for meg. Jeg er ikke vant til å spille med band, og har ikke kjørt en turné før. Jeg pleier å spille alene for 20–30 fylliker på den lokale puben der jeg er fra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer