<strong>BOKDEBUTERER:</strong> Humorprofil Morten Ramm slipper i disse dager humorbildeboka «Folk». Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
BOKDEBUTERER: Humorprofil Morten Ramm slipper i disse dager humorbildeboka «Folk». Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer

Morten Ramm

Datteren syntes Morten Ramms nye look var så stygg at de måtte på legevakta

Komiprofil Morten Ramm (38) ofrer mye tid, penger og hår for å lage humor. Det er ikke alltid like populært på hjemmebane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Ja, jeg ofrer en del for humoren, sier komiker, tekstforfatter og skuespiller, Morten Ramm (38) til Dagbladet.

Tobarnsfaren drar håndflaten over en nylig snauklipt skalle. Håret røyk til fordel for et sketsjeinnslag til Ramms lavbudsjettalentfabrikk, netthumorportalen «Humornieu».

- Da jeg kom hjem samme dag begynte en av døtrene mine å grine. Hun fikk vondt i magen og vi måtte en tur på Volvat. Hun synes altså at jeg var så stygg at vi måtte på legevakta. Den andre datteren min ba innstendig om at mamma skulle levere i barnehagen, forteller komikeren og flirer.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer