David Fincher har filmatisert krimsensasjonen «Gone Girl» - se første trailer

Basert på Gillian Flynns bestselger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): En ny film fra regissør David Fincher («The Social Network», «Fight Club», «Se7en») er som regel alltid verdt å notere seg, og når den i tillegg er basert på en av de største litterære krimsuksessene i dette tiåret er det all grunn til å stoppe opp.

Nå har Fincher nemlig filmatisert Gillian Flynns kritikerroste bestselger «Gone Girl» («Flink pike» på norsk), og i natt kom den første traileren.

Omskrevet tredjeakt Boka «Gone Girl» er skrevet fra perspektivene til to hovedkarakterer — Nick (Ben Affleck) og Amy (Rosamund Pike), som er nygifte og som har flyttet til Nicks hjemby North Carthage, Missouri, etter at han har mistet jobben.

Ekteskapet hangler, og når Amy så forsvinner på mistenkelig vis står Nick igjen som hovedmistenkt.

Det er vel ikke å fortelle for mye hvis man antyder at historien tar noen ganske brå vendinger, men dere som har lest boka trenger ikke å være så altfor redde for at filmen blir helt overflødig.

Flynn, som også har skrevet manuset til filmen, har nemlig totalt omskrevet historiens tredje akt:

- To år hadde jeg brukt på å sette sammen åtte millioner legobiter til historien som utgjorde boka «Gone Girl». Og da ble det veldig artig å ta en hammer, smadre alt sammen og sette det sammen på nytt til en film, sa hun til Entertainment Weekly tidligere i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer