Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

David Gilmour

Lekre, gjenkjennelige toner i Pink Floyd-stil.

CD: Mens Roger Waters reiser omkring og lager tro kopier av Pink Floyds største hits, sitter David Gilmour i det stille og lager nye låter. Skjønt nye; både gitar og vokal minner så mye om de vakreste låtene til Pink Floyd at det blir som en musikalsk lookalike. Det er selvsagt Gilmours privilegium å følge opp sin egen karriere på denne måten, og ingen skal si at det ikke er flott. På mange måter er det svært romantisk. Det er som om Gilmour vender tilbake til de fagreste elementene i Pink Floyd-tradisjonen uten å la dem bli kontrastert av låter med mer trøkk og energi. Gitartonene flyr som måker i sakte svev over den idylliske øya Gilmour synger om. David Crosby og Graham Nash synger harmoni på tittelsporet, og musikerne er tydelig innforstått med Gilmours visjoner. Mannen gjør i hvert fall vinteren lettere å bære for Floyd-fans.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling