David Guetta vil være første DJ til å spille i verdensrommet

- Skaper jo historie.

SIKTER HØYT: David Guetta ønsker å gjøre noe som aldri har blitt gjort før - nemlig være første DJ til å opptre i verdensrommet. Foto: NTB Scanpix
SIKTER HØYT: David Guetta ønsker å gjøre noe som aldri har blitt gjort før - nemlig være første DJ til å opptre i verdensrommet. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Den franske DJ-en David Guetta (46) har solgt over seks millioner album og 15 millioner singler verden over. Han samarbeidet med de aller største stjernene, og spilt på uttallige festivaler og konserter.

Nå er det imidlertid en helt annen arena verdensstjerna ønsker å utforske, nemlig verdensrommet.

- Fly på millitærfly Ifølge Contact Music ønsker Guetta å skape historie, der målet er å være første DJ til å spille i galaksen.

- Jeg snakket med en fyr fra romprogrammet, og han fortalte meg «Ok, treningen er ganske enkel. Du må bare fly noen ganger på et millitærfly, og forestille deg noe som er ti ganger mer intenst», sier David Guetta til det britiske radioshowet Kiss FM UK.

Han forklarer videre at tanken om å gjennomføre et slikt stunt først virket svært skremmende. Likevel endret tankegangen seg fort.

- Å være den første DJ-en til å spille i verdensrommet? Det ville vært helt sinnssykt, jeg mener, man skaper jo historie.

Spilt med stjerner Det var låta «Love is gone» med Chris Willis som fikk verden til å legge merke til Guetta i 2007. Utover DJ-jobbinga har han også slått seg opp som produsent. Rihanna, Madonna og Fergie er blant stjernene han har jobbet med.

Guetta vant en Grammy for beste miks for låta «When love takes over» med Kelly Rowland i 2010.