David Letterman idømt besøksforbud

Colleen Nestler har aldri møtt ham, men tror han sender meldinger via skjermen.

 • Les også Begraver stridsøksen

  (Dagbladet.no): Den snodige saken utspiller seg i New Mexico i USA, der en kvinne denne uken fikk en delstatsdommer til å ilegge den berømte TV-verten besøksforbud og forbud mot å oppholde seg nærmere enn tre meter fra kvinnen.

  Colleen Nestler hevder nemlig at Letterman sender henne kodete kjærlighetsmeldinger gjennom TV-skjermen, og at han ønsker å gifte seg med henne og trene henne opp til å bli hans medprogramleder.

  Koder


  Videre gir hun Letterman skylden for at hun er konkurs, og at han har drevet mental tortur mot henne og frarøvet henne søvnen fordi han tenker på henne.

  I hennes seks sider maskinskrevede brev til retten forklarer hun hvordan Letterman som programleder på «Late Show» bruker spesielle ordkoder og gestikuleringer samt blikk for å fortelle hvor mye han begjærer henne.

  Hun forklarer at det hele startet etter at hun sendte ham et brev med «tanker om kjærlighet» da Lettermans «Late Show» startet sendinger i 1993. Nå krever hun at han må slutte å tenke på henne.

  - Absurd


  Ikke overraskende reagerer Lettermans advokater på at dommeren på dette grunnlaget faktisk har ilagt Letterman besøksforbud. Programlederen, som har sin base i New York - langt unna Santa Fe i New Mexico - vil ha rettskjennelsen strøket umiddelbart.

  - Påstandene er jo åpenbart absurde og fjollete, sier Lettermans advokat Jim Jackoway til nyhetsbyrået AP.

KJÆRLIGHETSKODER: David Letterman har siden 1993 sendt angivelige kjærlighetsblikk og tegn til en kvinne i Santa Fe via TV-skjermen. Derfor har en dommer gitt ham besøksforbud. Absurd? Foto: Scanpix
KJÆRLIGHETSKODER: David Letterman har siden 1993 sendt angivelige kjærlighetsblikk og tegn til en kvinne i Santa Fe via TV-skjermen. Derfor har en dommer gitt ham besøksforbud. Absurd? Foto: Scanpix Vis mer