David Letterman idømt besøksforbud

Colleen Nestler har aldri møtt ham, men tror han sender meldinger via skjermen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Les også Begraver stridsøksen(Dagbladet.no): Den snodige saken utspiller seg i New Mexico i USA, der en kvinne denne uken fikk en delstatsdommer til å ilegge den berømte TV-verten besøksforbud og forbud mot å oppholde seg nærmere enn tre meter fra kvinnen.

Colleen Nestler hevder nemlig at Letterman sender henne kodete kjærlighetsmeldinger gjennom TV-skjermen, og at han ønsker å gifte seg med henne og trene henne opp til å bli hans medprogramleder.

Koder

Videre gir hun Letterman skylden for at hun er konkurs, og at han har drevet mental tortur mot henne og frarøvet henne søvnen fordi han tenker på henne.

I hennes seks sider maskinskrevede brev til retten forklarer hun hvordan Letterman som programleder på «Late Show» bruker spesielle ordkoder og gestikuleringer samt blikk for å fortelle hvor mye han begjærer henne.

Hun forklarer at det hele startet etter at hun sendte ham et brev med «tanker om kjærlighet» da Lettermans «Late Show» startet sendinger i 1993. Nå krever hun at han må slutte å tenke på henne.

- Absurd

Ikke overraskende reagerer Lettermans advokater på at dommeren på dette grunnlaget faktisk har ilagt Letterman besøksforbud. Programlederen, som har sin base i New York - langt unna Santa Fe i New Mexico - vil ha rettskjennelsen strøket umiddelbart.

- Påstandene er jo åpenbart absurde og fjollete, sier Lettermans advokat Jim Jackoway til nyhetsbyrået AP.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer