Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

David Lynch leter etter barmfager, vakker ung kvinne til mystisk «Twin Peaks»-prosjekt

- Må ha fantastisk kropp.

SØKER SKUESPILLER: Filmskaper David Lynch søker nå etter en lekker, ung kvinne til et mystisk prosjekt. Foto: Lars Eivind Bones
SØKER SKUESPILLER: Filmskaper David Lynch søker nå etter en lekker, ung kvinne til et mystisk prosjekt. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

(Dagbladet): Tv-serien Twin Peaks fra 1990-1991 ble en hit verden over, og er i dag ansett som en av tidenes beste serier.

Skaperen David Lynch har i mange år vært en kulthelt blant filminteresserte, og filmer som «Blue Velvet» og «Wild at Heart» blir av mange sett på som klassikere.

Til tross for god mottakelse og høye seertall for «Twin Peaks», ble det med to sesonger og en prequel-film fra Lynches småby i nordvest i USA.

Barmfager
Men nå skriver nettstedet Gawker at filmskaperen nå leter etter skuespillere til et mystisk «Twin Peaks» prosjekt.

De viser til en søknad etter skuespillere i L.A., der det søkes etter en heit, lyshudet jente - kun med mørkt eller rødt hår, til å spille servitrise i en Twin Peaks promo regissert av Lynch selv.

I tillegg presiseres det noe hvordan skuespilleren bør se ut.

- Alder 18-27. Må ha en fantastisk kropp. Barmfager, veldig pent annsikt, står det å hete i annonsen.

Promo
Likevel er det ikke grunn for norske fans av tv-serien å juble for en oppfølger helt enda.

Fannettstedet welcometotwinpeaks skriver nemlig at dette sannsynligvis dreier seg om en promo til den kommende lanseringa av «Twin Peaks» på Blu-Ray.

TWIN PEAKS: Serien gikk sin seiersgang tidlig på 90-tallet.
TWIN PEAKS: Serien gikk sin seiersgang tidlig på 90-tallet. Vis mer