Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

David og Posh har få venner

LONDON (Dagbladet): Kjæresteparet over alle kjærestepar, Victoria «Posh Spice» Adams og David Beckham, har så få venner at de kunne giftet seg i en stor postboks. Men det kommer nok flere enn parets få venner i bryllupet tidlig i juli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Victoria Adams som forteller dette i et intervju med Radio 1 i England. Victoria, David og sønnen Brooklyn bor utenfor Manchester, og hjemmet voktes hele tida av store og strenge vektere.

- David og jeg har ikke så mange venner. Vi kunne egentlig giftet oss i en postboks, sier Victoria Adams i intervjuet med den engelske radiostjernen Zoe Ball.

Victoria Adams fortalte også for første gang om sin kjærlighet til sønnen Brooklyn Beckham. Posh Spice bruker nå all sin tid på sønnen, men til sommeren skal Spice Girls arrangere noen få konserter i hjemlandet. Da har David Beckham fotballferie, og må være pappa på heltid.

- Brooklyn våkner klokka 8 hver morgen. I tillegg vil han ha mat en gang om natta, så han er egentlig ganske grei. Det er i det hele tatt utrolig hvor mye man kan elske en slik liten skapning, sier Victoria.

Hun vil ikke fortelle eksakt hvilken dag bryllupet skal stå, og heller ikke hvor de skal ha bryllupsfesten. Sannsynligvis vil dette skje på et slott i Irland.

Samtidig har Geri Halliwell, kjent som Ginger Spice, bestemt seg for å gravlegge sitt alias. Geri brøt ut av Spice Girls like før konserten i Oslo, og har nå kommet med sin første singelplate. Videoen til singelen viser blant annet et katolsk begravelsesfølge. I kistevognen ser man en blomsterdekorasjon som er formet som Ginger.

- Jeg gravla Ginger Spice da jeg forlot Spice Girls, og jeg bestemte meg for å gravlegge Ginger en gang for alle på denne videoen, sier Geri Halliwell.