Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

David ut av Idol

David Pedersen ble stemt ut i fredagens Idol på TV2. Dermed var det bare to igjen.

Det gikk som han sa på forhånd. I fredagens runde av Idol ble pikenes David stemt ut. 390 000 innringere, ny rekord, bestemte at Kurt Nilsen og Gaute Ormåsen går videre til den endelige finalen kommende fredag.

- Det var utrolig stort å bli nummer tre, å få komme på pallen, sa den utstemte 17-åringen fra Andøya rett etter avstemningen.

- Jeg ønsker de andre to lykke til videre.

David sang The Callings «Whereveer you will go» og Toploaders «Dancing in the Moonlight», og sang dem bra. Men det hjalp ikke når publikum mente at de at de andre to sang enda bedre.

Trøsten for David Pedersen får være at han nå kan komme hjem:

- Det er ikke så veldig lenge siden jeg var hjemme, to-tre uker, men jeg lengter hjem likevel. Det forandrer seg hele tida hvem som er rundt meg, nå gleder jeg meg til å komme hjem til dem som kjenner meg til bunns, sa han til Dagbladet da han feiret fødselsdagen sin i Oslo på torsdag.

<B>BARE TO IGJEN: </B>Det blir Gaute Ormåsen (t.v.) og Kurt Nilsen (midten) som skal kjempe om seieren og platekontrakt kommende fredag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media