Db.no lager nye filmsider

Se hva vi har fått til.

FILMFORSIDEN: Vil ha et mye renere og mer funksjonelt uttrykk, og inneholder flere elementer enn den har gjort til i dag.
FILMFORSIDEN: Vil ha et mye renere og mer funksjonelt uttrykk, og inneholder flere elementer enn den har gjort til i dag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Dagbladet.no har lansert nye filmsider.

De er ikke ferdige, vi har mye igjen, men vi synes det er mye morsommere å kjøre på og få ut det vi har fått til så langt. Så får vi også anledning til å hente innspill fra dere.

Hva kan vi gjøre annerledes? Skriv gjerne i kommentarfeltet under saken.

Forbedring 1: FilmforsidenVi har lyst til at så mange som mulig av dere besøker Dagbladet.no/film daglig.

Her vil du finne siste nyhetsartikler, anmeldelser og kommentarer fra våre journalister og anmeldere. Vi har gjort siden renere og mer oversiktlig, i tillegg bruker vi filmfargen svart i toppmenyen.

Hver dag vil vi legge ut de ferskeste trailerne og klippene fra filmverden. Vi publiserer den ukentlige filmtoppen, som viser hvilke filmer som går best på kino, og den ukentlige oversikten over kinopremierer og dvd-utgivelser.

Daglig vil vi også legge ut en lenke til Se.nos oversikt over hvilke filmer som går på tv. Et søkefelt til Dagbladet.nos filmbase vil være lett synlig høyt på siden.

Vi prioriterer filmstoff, men vi innser selvsagt at Dagbladet ikke er i nærheten av å få med seg alt som skjer i filmverden. Derfor velger vi å ha med en nyhetsfeed fra tre kolleger i bunnen av filmforsiden: Norske Rushblogg og Montages, samt amerikanske Slashfilm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer