Db.no ødelegger for likestillinga

- Har ledende feminister i staben, og samtidig mest nakenhet på forsiden.

MOTSTRIDENDE: Jeg kan ikke forstå hvorfor Dagbladet oppfører seg sånn på nett når avisa har ledende, gode feministiske skribenter som Martine Aurdal, Marte Michelet og Marie Simonsen i papiravisa. Ofte tar jeg meg selv i å undre hva i alle dager de tenker når de sjekker ut hva kollegaene på db.no har lagt ut på nettsida.
MOTSTRIDENDE: Jeg kan ikke forstå hvorfor Dagbladet oppfører seg sånn på nett når avisa har ledende, gode feministiske skribenter som Martine Aurdal, Marte Michelet og Marie Simonsen i papiravisa. Ofte tar jeg meg selv i å undre hva i alle dager de tenker når de sjekker ut hva kollegaene på db.no har lagt ut på nettsida. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ny dag på jobb og ny dag på nettavisene. Men hva er det egentlig som foregår på nettsida deres, Dagbladet? Først tenkte jeg dette må være et blaff som går over, men det gir seg tydeligvis ikke og det ser heller ikke ut til at dere har tenkt til å skjerpe dere. Dere stiller i en helt egen liga i Norge og det er ingen andre aviser som oppfører seg som dere. Ikke Bergens Tidende, Dagsavisen, Aftenposten, Klassekampen, ikke engang VG er like drøye som dere.

Jeg kan ikke forstå hvorfor Dagbladet oppfører seg sånn på nett når avisa har ledende, gode feministiske skribenter som Martine Aurdal, Marte Michelet og Marie Simonsen i papiravisa. Ofte tar jeg meg selv i å undre hva i alle dager de tenker når de sjekker ut hva kollegaene på db.no har lagt ut på nettsida.

Tenker de ansvarlige for db.no noen gang over hvem som leser saken om dattera til Pushwagner som er naken i en musikkvideo? Ikke bare kan alle se filmen, dere har også tatt dere bryet med å lage stillbilder man kan se på nedover på siden. Det er utelukkende den nakne kroppen som bærer saken.

Under saken om at en kvinne er voldtatt i Farsund kan en få se bilder av en leddkledd Lady Gaga, møte de enorme brystene til Miranda Kerr og rumpa til Rihanna. Dere tenker kanskje dere har skutt gullfuglen med serien «Jomfru i nød» (for øvrig en helt absurd serie) som gir dere mulighet til å legge ut bilder av glamourmodeller hver eneste dag. Dere trenger ikke lengre vente på «nakennyheter» fra tyske bilkalendere, bilder av Triana eller Jenny Skavlan fra FHM eller ALFA, nå har dere selv produsert er årsak til å trykke lettkledde bilder hele tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer