Db.nos Sandtrøen ble årets medieselger

Salgsjefen fikk «People Purple Awards».

REDAKTØREN GRATULERER: Redaktør i Dagbladet.no, Morten Øverbye (til venstre) er godt fornøyd med innsatsen til Bjørn Sandtrøen.
REDAKTØREN GRATULERER: Redaktør i Dagbladet.no, Morten Øverbye (til venstre) er godt fornøyd med innsatsen til Bjørn Sandtrøen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «Purple People Award» for årets beste medieselger i 2008 deles ut av mediebyrået Mindshare, og juryen gir Dagbladet.nos Bjørn Sandtrøen følgende attest:

- Mange mediehus har møtt motgang og i et av de mediehusene som har hatt en del utfordringer finner vi en person, som med en kombinasjon av objektivitet, kunnskap og interesse bidrar til gode løsninger. Vedkommende er flink til å utnytte sine faglige bredde og bidrar daglig til lys i tunnelen hos sin arbeidsgiver.

Prisen ble delt ut i går kveld, og det var redaktør i Dagbladet.no, Morten Øverbye, som tok imot prisen på vegne av Sandtrøen som dessverre ikke kunne stille selv.

- Ved siden av å være en usedvanlig hyggelig og morsom kollega, er Bjørn en av de flinkeste mediefolkene jeg kjenner. Svært få medieselgere forstår nye medier så godt om ham, sier Øverbye til Dagbladet.no.

Som juryen påpeker er mediebransjen inne i harde tider, også her i Dagbladet.no. Men Øverbye er uansett optimist på Dagbladet.nos vegne.

- 2009 kommer til å være et utfordrende år for hele mediebransjen. Men fordi vi har mennesker som Bjørn i Dagbladet.no er jeg overbevist om at det også er et mulighetenes år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer