REDAKTØREN GRATULERER: Redaktør i Dagbladet.no, Morten Øverbye (til venstre) er godt fornøyd med innsatsen til Bjørn Sandtrøen.
REDAKTØREN GRATULERER: Redaktør i Dagbladet.no, Morten Øverbye (til venstre) er godt fornøyd med innsatsen til Bjørn Sandtrøen.Vis mer

Db.nos Sandtrøen ble årets medieselger

Salgsjefen fikk «People Purple Awards».

(Dagbladet.no): «Purple People Award» for årets beste medieselger i 2008 deles ut av mediebyrået Mindshare, og juryen gir Dagbladet.nos Bjørn Sandtrøen følgende attest:

- Mange mediehus har møtt motgang og i et av de mediehusene som har hatt en del utfordringer finner vi en person, som med en kombinasjon av objektivitet, kunnskap og interesse bidrar til gode løsninger. Vedkommende er flink til å utnytte sine faglige bredde og bidrar daglig til lys i tunnelen hos sin arbeidsgiver.

Prisen ble delt ut i går kveld, og det var redaktør i Dagbladet.no, Morten Øverbye, som tok imot prisen på vegne av Sandtrøen som dessverre ikke kunne stille selv.

- Ved siden av å være en usedvanlig hyggelig og morsom kollega, er Bjørn en av de flinkeste mediefolkene jeg kjenner. Svært få medieselgere forstår nye medier så godt om ham, sier Øverbye til Dagbladet.no.

Som juryen påpeker er mediebransjen inne i harde tider, også her i Dagbladet.no. Men Øverbye er uansett optimist på Dagbladet.nos vegne.

- 2009 kommer til å være et utfordrende år for hele mediebransjen. Men fordi vi har mennesker som Bjørn i Dagbladet.no er jeg overbevist om at det også er et mulighetenes år.

Øverbye trekker, som juryen, frem at Sandtrøen er en løsningsorientert mann. Han nevner blant annet Audi og Hydros kampanjer som eksempler på hva man kan få til på nett.

- I en periode der annonsørene er nødt til å snu på hver krone, er nettopp løsningene Bjørn sitter på vårt viktigste konkurransefortrinn.
Juryen bestod av Pelle Stensson, kundedirektør i Mediaedge: cia, Nathalie Warembourg, administrerende direktør i Maxus Communications, Henning Øium, medieplanlegger i Norsk Tipping, Kjell Gabrielsen, strategisk digital rådgiver i MediaCom og to fra Mindshare, Nicolas Achard, forretnings- og utviklingsdirektør og Morten Micalsen, administrerende direktør.