D.D.E. - medlem anmeldt for trusler

TRONDHEIM: D.D.E.-gitarist og låtskriver Frode Viken er anmeldt til politiet for sjikane og trusler, etter en høylytt krangel på en kafé i Namsos.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bak anmeldelsen står Johnny Nilsen i firmaet Namsos Management AS.

- «Egentlig skulle jeg knust trynet på deg,» var det jeg sa til Johnny Nilsen. Jeg skjelte ham ut etter noter, med ekstremt høy stemme, forteller Frode Viken (45) til Dagbladet.

Den hete striden mellom de to namsosingene handler om uttrykket «aill' mot aill'», som er en del av tittelen på D.D.E.s nye cd.

Utelivet

Johnny Nilsen driver som impresario i lokalmiljøet. Rett før D.D.E.s nye cd kom ut, rykket han inn en annonse om utelivet i byen med «aill' mot aill'» som blikkfang. At D.D.E.-plata heter «Vi ska fæst - aill' mot aill'», hadde han fått vite da han så D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo i «Først & sist» med Fredrik Skavlan på tv.

Frode Viken og de andre i gruppa reagerte sterkt på dette. De vil ikke at Johnny Nilsen skal bruke D.D.E.s suksess til noe som helst.

- Johnny Nilsen og jeg er ikke venner. Vi er ikke arbeidskolleger. Det ville jeg si ifra om, høyt og tydelig, på kafeen, fortsetter Frode Viken.

Aldri slått

Krangelen oppsto en formiddag i påskeuka. Når det gjelder utsagnet om at han «egentlig» skulle slått Johnny Nilsen i ansiktet, sier Viken dette:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer