D.D.E.-Bjarne vil bygge bowlinghall i hjembyen

TRONDHEIM (Dagbladet): D.D.E.-vokalisten Bjarne Brøndbo har planene klare for å bygge bowlinghall i hjembyen Namsos, men byråkratisk seindrektighet truer med å velte hele prosjektet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sammen med Geir Arne Opdahl og Arild Sem har D.D.E.-Bjarne allerede brukt om lag 50 000 kroner på byggeplanene.

Bowlinghallen, med en grunnflate på tusen kvadratmeter, er ferdig prosjektert, og Namsos kommune har håndgitt ei tomt på Østre byområde. Men Statens Vegvesen liker planene dårlig, fordi etaten vurderer å bygge ny innfartsåre til Namsos over den aktuelle tomta. Kommunens vedtak om å gi dispensasjon fra reguleringsplanen for området, er derfor klaget inn for Fylkesmannen.

Hodet mot veggen

- Der står saken, mens tida går. Nå er det mange måneder siden vi søkte om byggetillatelse. Det er forferdelig frustrerende å måtte vente så lenge, sier Geir Arne Opdahl til Dagbladet.

- Jeg føler at vi stadig stanger hodet mot veggen, at veivesenet rett og slett ikke bryr seg om at vi har tenkt å bygge. I denne prosessen har det egentlig vært flere nedturer enn oppturer, og slik bør det ikke være for folk som har lyst til å skape noe positivt i samfunnet, sier Opdahl.

Det skal som kjent mer enn ei bowlingkule til en trønder, men den trege saksgangen er nå i ferd med å true hele byggeprosjektet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer