D.D.E. omsatte for 12,4 mill i fjor: - Vi har gjort flere grep

For bare to år siden var situasjonen ganske annerledes.

GOD INNTEKT: Namsos-bandet D.D.E. har snudd økonomien. Her representert ved frontfigur Bjarne Brøndbo. Foto: Anders Grønneberg
GOD INNTEKT: Namsos-bandet D.D.E. har snudd økonomien. Her representert ved frontfigur Bjarne Brøndbo. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DDE fikk et solid inntektshopp på 25 prosent i 2015, men overskuddet før skatt falt like mange prosent som omsetningen økte.

Driftsselskapet Rai Rai Entertainment omsatte for 12,4 millioner kroner i fjor, mot 9,9 millioner i 2014. Men både driftsresultatet og resultat før skatt ble svekket med rundt 300.000 kroner og endte på henholdsvis 1 og 0,9 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.

«Den marginale resultatforskjellen fra 2014» for klares i årsberetningen med «nødvendige investeringer som følge av endringer i drift og leverandøravtaler».

For bare to år siden var situasjonen ganske annerledes for trønderbandet. Da endte de nemlig med et underskudd på 0,9 millioner kroner. Det gikk raskere enn ventet å snu minus til pluss, forteller daglig leder Eivind Berre.

- Vi har gjort flere grep. Spesielt har vi måttet tilpasse oss endringer i bransjen. Vi drifter ikke selskapet for å gi aksjeutbytte til aksjonærene. Målet er likevel å bygge en kapitalbase som muliggjør fortsatt investering i merkevare og sunn økonomisk drift, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer