D.D.E.

«Vi ska fæst» er D.D.E. på godt og vondt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Namsos-musikerne i D.D.E. er klare for rock'n'roll og party. Invitasjonen heter «Vi ska fæst - aill' mot aill'» og er bandets mest rocka utgivelse så langt.

Åtte plater er det blitt med et av landets mest populære band, men også et av landets mest utskjelte. Berømmelse er ikke alltid enkelt, heller ikke det å skrive gode låter.

«Vi ska fæst» viser et ujevnt band - et D.D.E. på godt og vondt.

Status Quo-rock

Bandet har spilt inn plata etter liveprinsippet, og det gir driv og et direkte uttrykk. Livenerva gir lytteren en følelse av løssluppenhet, og det kler bandet.

Husk at D.D.E. er et vanvittig bra konsertorkester med publikumstekke og troverdighet - på grunn av frontfigur Bjarne Brøndbos karismatiske vesen og sanger som er blitt allemannseie.

Når halvparten av låtene på cd-en er tuftet på rock'n'boogie à la Status Quo, er det lett å forstå at dette er partyrock for fansen.

Plata byr på sprudlende varer av typen som går rett i koppen . Det som ikke er opptempo, befinner seg i balladeland. Her fins ingen megahit, men flere av låtene kan bli allsangvinnere på neste turné.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer