<strong>ANONYM:</strong> «Unseen Al Gore» ble degradert  til visning en anonym ettermiddag i landsmøteuka for demokratenes presidentkandidat Al Gore. FOTO: NTB SCANPIX
ANONYM: «Unseen Al Gore» ble degradert til visning en anonym ettermiddag i landsmøteuka for demokratenes presidentkandidat Al Gore. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

De amerikanske partienes landsmøter de to neste ukene vil by på unntak fra normalen

Sjelen skal på det store lerretet. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Når mørket senker seg og den store skjermen inne i landsmøtelokalet lyser opp, er det som om de store bildene og de varme stemmene forsøker å få oss til å nullstille alt vi vet om presidentkandidatene. Visningen av de biografiske filmene om demokratenes og republikanernes utvalgte er et ritual i ritualet, det siste opptrinnet før hovedpersonen selv slippes ut på scenen og mottar delegatenes hyllest.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer