De ble lei av spørsmål om når de skulle få barn. Her er svaret deres

Og lille Humphrey storkoste seg.

MORSOM FOTOSEANSE:  - Humphrey var en glede å ta bilde av, han elsket selvsagt all oppmerksomheten og godbitene, sa Minnette om seansen, som tok rundt en time, og skjedde spontant. Foto: Elisha Minnette
MORSOM FOTOSEANSE: - Humphrey var en glede å ta bilde av, han elsket selvsagt all oppmerksomheten og godbitene, sa Minnette om seansen, som tok rundt en time, og skjedde spontant. Foto: Elisha Minnette Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Par får ofte spørsmål om når familieforøkningen kommer. Noen har mer originale svar enn andre:

- Slektninger har nylig spurt Abby og Matt når de har tenkt å få barn, så vi tenkte dette ville være en storartet respons, skriver fotografen Elisha Minnette på epost til Dagbladet.

Ville spre glede Abby Lee og Matt Kay kom hjem etter å ha hentet Humphrey, som er en krysning av en puddel og en golden retriever, når de fikk ideen om å ta noen valpebilder. Elisha Minnette har tidligere tatt alle typer bilder i studio, og mange vanlige babybilder også. De laget en fotoserie med valpen i rollen som baby.

Minnette la ut bildene på Facebook-siden for å spre litt glede og få folk til og le. Det klarte hun også til gangs.

- Responsen har vært 90 prosent fantastisk. Jeg elsker å høre alle kommentarene om at vi har toppet dagen til noen, og at dette var en strålende ting å gjøre for å gjøre folk som ikke kan få barn glade.

Abby Lee og Elisha Minette er gode venner som begge har kreative yrker.

- Vi har den sjukeste formen for humor. Vi kommer alltid opp med morsomme og tilfeldige ideer for å ha det gøy, skriver Elisha Minette på epost til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.