Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

De brukte åpenbart ikke kondom

Nå lager «Fight Club»-skaperen film om dem.

(Dagbladet.no): Dette er nyheten som får filmfans verden over til å riste ukontrollert av forventning: David Fincher - mannen som laget «Fight Club», «Se7en» og «Zodiac» - har takket ja til å lage sin versjon av tegneserien «Black Hole».

Flink fyr, men det er ikke en hvilkensomhelst tegneserie heller. «Black Hole» handler om en gjeng tenåringer som pådrar seg en mystisk kjønnssykdom kalt «the bug». Som følge av sykdommen pådrar de seg ufyselige fysiske trekk, som gjør at de blir utstøtt fra middelklassesamfunnet.

Tegneserien ble skrevet fra 1995 til 2005 av Charles Burns, kjent blant annet for sitt coverarbeid for Iggy Pop og tegninger for litteraturmagasinet The Believer.

Neil Gaiman og Roger Avary («Pulp Fiction») skal lage manuset basert på tegneserien.

Det er usikkert når filmen skal komme ut, for Fincher har også en rekke andre prosjekter på gang. Først ut er «The Curious Case of Benjamin Button», som har planlagt premiere i desember. Historien er basert på en novelle av F. Scott Fitzgerald, og handler om en mann som blir født som 80-åring og blir yngre og yngre.

Hovedpersonen spilles av Brad Pitt, og filmen har kostet 150 millioner dollar å lage.

GENIERKLÆRT: Historien om ungdommene som pådrar seg en mystisk seksuell overførbar sykdom skal være som skapt for filmmediet.
GENIERKLÆRT: Historien om ungdommene som pådrar seg en mystisk seksuell overførbar sykdom skal være som skapt for filmmediet. Vis mer
MANGE PROSJEKTER: Her er Fincher under premieren på «Zodiac» under fjorårets Cannes-festival.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media