Norske Darling West i USA

De deler både seng og band. Nå har de tatt Darling West hjem til sine amerikanske røtter

Tor Egil Kreken og Mari Sandvær Kreken har reist til Austin og Nashville med «barnet» sitt, Darling West.

MED WILLIE I AUSTIN: Ekteparet Tor Egil Kreken og Mari Sandvær Kreken, to tredeler av Darling West, foran et gigantisk veggmaleri av Willie Nelson - som de synger om på sitt album «Vinyl And A Heartache». Foto: Øyvind Rønning
MED WILLIE I AUSTIN: Ekteparet Tor Egil Kreken og Mari Sandvær Kreken, to tredeler av Darling West, foran et gigantisk veggmaleri av Willie Nelson - som de synger om på sitt album «Vinyl And A Heartache». Foto: Øyvind Rønning Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AUSTIN (Dagbladet): «Drømmen om Amerika» er selvfølgelig en klisje, og særlig i disse dager. Men det er fortsatt mulighetenes land, enten du heter Donald, Mikke, Tor Egil eller Mari.

Trioen Darling West, ved to av dem, har reist vestover - oppmuntret av fenomenale strømmetall på den verdensomspennende veven. Veien fra Ål i Hallingdal og Borre i Horten til Nashville er ikke så lang som den én gang var.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer