- De er bare opptatt av sitt eget kjønnsorgan

Hanne Nabintu Herland til angrep på Snoop Dogg og 50 Cent.

HORER; BILER OG DOP: Hanne Nabintu Herland mener 50 Cent og Snoop Dogg har glemt sine «brødre i slummen». FOTO: Dagbladet.
HORER; BILER OG DOP: Hanne Nabintu Herland mener 50 Cent og Snoop Dogg har glemt sine «brødre i slummen». FOTO: Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg elsker rap, og nettopp derfor blir jeg så opprørt når rappere som Snoop Dogg og 50 Cent omtrent bare er fiksert på egne kjønnsorganer, horer og på hvor mye dop de tar, sier samfunnsdebattant og forfatter Hanne Nabintu Herland.

På bloggen sin skriver hun i dag et innlegg hvor hun tar et oppgjør med det hun kaller den fordummende stupide «Black American» trenden, som hun mener kun fokuserer på horer, penger og dop.

KvinnefiendtligI bloggen sin trekker Herland fram rapperene Tupac og Kendrick Lamar som forbilledlige. Mange av de andre amerikanske rapperne har hun lite til overs for.

- Jeg skulle ønske jeg kunne sette meg ned sammen med Snoop Dogg. Da ville jeg gitt ham to skikkelige skyllebøtter. En for alle de kvinnefiendtlige tekstene han skriver, og en for alle gullkjedene og jointene han røyker. Han er jo egentlig en fantastisk dyktig musiker, men når han i tekstene sine bare synger om gullet sitt, slottene sine, biler, damer, horer og dop, blir jeg opprørt, sier Herland.

- Klassisk felle Dj og musikkskribent Martin Bjørnersen mener Nabintu Herland bommer med kritikken mot amerikansk hip hop.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer