- De er sjarmerende. Og voldsomt kjekke!

Ylvis sjarmerte «Today Show»-programlederen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Tidlig i morges lokal tid inntok Ylvis NBCs studio i New York som gjester og musikalsk innslag på «Today Show» foran 4,8 millioner TV-seere.

Innspillingen forgikk på innendørs og utendørs, og TV-kanalen hadde bygd en liten skog utenfor på Rockefeller Plaza slik at reven skulle føle seg hjemme. Her framførte gutta noveltyhiten «The Fox» etter å ha blitt intervjuet om hvordan de kom på ideen om å lage revesangen sin.

<strong>LOT SEG SJARMERE:</strong> NBCs Tamron Hall.
LOT SEG SJARMERE: NBCs Tamron Hall. Vis mer

- Dette var planen vår. Dette er hovedmålet. Vi satt hjemme i Norge og tenkte på hvordan vi ville framført en låt på «Today Show», og dermed kom vi på ideen om reven, spøkte Vegard Ylvisåker til programlederne Hoda Kotb og Kathie Lee Gifford.

Like før de skulle framføre låta som nå ligger som nummer 6 på den amerikanske Billboard-lista, ble de spurt om hvilken dyresang de nå hadde tenkt å følge opp med.

- Ulv. Eller så har mange også sagt at vi må gjøre en låt om giraffen.

<strong>GJESTER:</strong> Ylvis drakk også fra store glass. Foto: NBC/Getty Images/All Over Press
GJESTER: Ylvis drakk også fra store glass. Foto: NBC/Getty Images/All Over Press Vis mer

Etter opptredenen, foran ganske så begeistrede fans, kunne Ylvis-brødrene overfor Dagbladet bekrefte at alt gikk som det skulle.

- Vi er veldig fornøyde, sier Vegard Ylvisåker.

Ylvis på The Today Show utenfor Rockefeller Center.
Foto: Linus Sundahl-Djerf
Ylvis på The Today Show utenfor Rockefeller Center. Foto: Linus Sundahl-Djerf Vis mer

Dagbladet slo også av en kort prat med «Today Show»-programleder Tamron Hall i en pause, som kunne fortelle at hun var blitt veldig sjarmert av den bergenske brødreduoen.

- De var veldig sjarmerende. Og voldsomt kjekke, sier hun og blunker lurt.

Tidligere denne uka dukket Ylvis opp på «Late Show With Jimmy Fallon», samtidig som Hollywood-stjernene Alan Rickman og Chloe Grace Moretz. Jimmy Fallon sa under introduksjonen av de bergenske gutta i natt at dette var det beste musikkinnslaget han noen sinne hadde hatt på programmet sitt, selv om han hadde Paul McCartney på besøk på mandag.

- De beste var å snu seg midt i sangen og se at Questlove fra The Roots satt og spilte trommer og var rev, sa Bård Ylvisåker i går.

<strong>PÅ TV:</strong> Her opptrer Ylvis i dag.
Foto: Linus Sundahl-Djerf
PÅ TV: Her opptrer Ylvis i dag. Foto: Linus Sundahl-Djerf Vis mer

I tillegg har de gjort en del andre TV-oppdrag, blant annet på CNN og MTV.

Selv om de har møtt Stargate, som var med på å lage «The Fox», er gutta klar på at det ikke blir noen oppfølger.

- Vi skal møte dem og si hei, for vi har ikke snakket sammen etter at vi lagde denne sangen. Men det er ikke snakk om noen oppfølger til denne låten her. Vi vil lage et tv-program. «The Fox» er bare en av mange musikkvideoer som vi har gjort.

<strong>NY NEW YORK-TUR:</strong> Sist gang Ylvis var i New York, lagde de låta som nå ligger på 6. plass på Billboard-lista.
Foto: Linus Sundahl-Djerf
NY NEW YORK-TUR: Sist gang Ylvis var i New York, lagde de låta som nå ligger på 6. plass på Billboard-lista. Foto: Linus Sundahl-Djerf Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer