Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

De eviggrønne

Her er spillene som ikke er splitter nye, men som fortsatt er vel verdt å plukke opp.Se oversikten over de andre spillene her!

«Legend of Zelda: The Wind Waker»

For: Gamecube

Alder: 3+

Prod: Nintendo

Det siste spillet i serien ser kanskje barnslig ut, men dette er et spill du garantert kan bli hekta på, om du er 6 eller 60. Kjenner du de foregående spillene i serien, vet du hva du har i vente. Den største forskjellen - i tillegg til at grafikken er av ny art - er at du nå seiler rundt fra øy til øy, på leting etter din lillesøster som er blitt kidnappet. Et suverent spill!

«Star Wars: Knights of the Old Republic»

For: Xbox og PC

Alder: 12+

Prod: BioWare/Activision

Bygd opp som et actionorientert rollespill i tredjeperson bringer «Star Wars: Knights of the Old Republic» deg langt, langt av gårde, til en galakse som foregår 3000 år før den første Star Wars-filmen begynner. Spillet er tvers gjennom nydelig, og byr på mange intense timer med oppslukende eventyr.

«Ninja Gaiden»

For: Xbox

Alder: 16+

Prod: Tecmo

«Ninja Gaiden» ligger helt i toppsjiktet av favorittspillene, i hvert fall på Xbox. Du spiller ninjaen Ryu Hayabusa, og må skaffe til veie et ondt «dragesverd» som har falt i gale hender. Noen vil mene spillet er litt vanskelig, men når du først lærer Ryu å kjenne, føles slåssingen som en avansert form for akrobatikk. Har du Xbox Live, kan du laste ekstra innhold.

«SSX 3»

For: PlayStation 2, Xbox, Gamecube

Alder: 3+

Prod: EA Sports BIG

Hvis ekstremsport i virkeligheten er en brøkdel så moro som dette, er det kanskje ikke så vanskelig å forstå at folk er villige til å ofre både liv og helse for å få et skikkelig adrenalinkick.

Det som er nytt her i forhold til i de forrige spillene, er at valgfriheten er større.

«Prince of Persia: The Sands of Time»

For: PlayStation 2, Xbox, Gamecube

Alder: 12+

Prod: Ubisoft

Til å ha så avanserte, akrobatiske manøvrer er prinsen overraskende lett å styre. At man tilsynelatende kan mye mer enn man egentlig kan, til og med løpe langs vegger, er en glimrende inngangsbillett for nye spillere. Har du ikke dette spillet allerede, mangler du en klassiker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media