NY SOFTVARE: Apples Scott Forstall forklarer Apples nye programvare iPhone OS 4. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/AFP
NY SOFTVARE: Apples Scott Forstall forklarer Apples nye programvare iPhone OS 4. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/AFPVis mer

De fant superhemmelig iPhone-prototype

Apple-ansatt mistet den på bar.

||| Den anerkjente it-nettavisen Gizmodo mener de har fått fatt i den nyeste versjonen av Apples populære iPhone, iPhone 4G.

Avisa skriver at de fant telefonen på en bar i Redwood City i USA, kamuflert som en iPhone 3GS.

De har nå hatt telefonen i én uke, og har plukket den fra hverandre ned til minste bit. Nå mener det at de er helt sikre på at det er ekte vare.

- Vil ha den igjen
- Vi er like skeptiske som alle dere. Vi får falske tips hele tida, men etter å ha lekt med den i ei uke, er det så mye bevis som taler til fordel  for at dette virkelig er iPhone 4G, skriver avisa på sine nettsider.

John Gruber, som er svært innsiktsfull og koblet opp mot Apple, skriver på nettsiden Daring Fireball at han mener det ikke er tvil om at IT-avisa har fått fatt i en prototype.

Han har forstått det sånn at Apple mener telefonen er stjålet.

FANT TELEFON: IT-avisa Gizmodo mener at dette er den nye Apple-telefonen. Faksimile: Gizmodo
FANT TELEFON: IT-avisa Gizmodo mener at dette er den nye Apple-telefonen. Faksimile: Gizmodo Vis mer

- Jeg har tatt noen telefoner, og mener dette er en telefon som tilhører Apple, og som de veldig gjerne vil ha igjen, skriver han.

Nye detaljerIfølge Gizmodo, har den nye Apple-mobilen videokamera på front, et langt bedre ordinært kamera enn tidligere, Micro-Sim, blitz og bedre display.

Baksiden på telefonen er helt flat, laget av enten glass (mest sannsynlig), keramikk eller skinnende plast.

Telefonen er tre gram tyngre enn iPhone 3GS, og har et 16 prosent større batteri.

MULTITASKING: Muligheten for å kjøre flere programmer av gangen er en av de største nyhetene med den nye iPhone-programvaren iPhone OS 4. Denneprogramvaren skal være klar til sommeren. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/AFP
MULTITASKING: Muligheten for å kjøre flere programmer av gangen er en av de største nyhetene med den nye iPhone-programvaren iPhone OS 4. Denneprogramvaren skal være klar til sommeren. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/AFP Vis mer