De feiteste WoW-bildene

Her er lesernes første bidrag.

De feiteste WoW-bildene

Vi er alle individer, sier en stakkar i denne raidgruppa. Fotografen må <a href=mailto:ela@dagbladet.no>sende meg en epost</A> med navn, teksten har druknet i alle WoW-mailene.
- Bildet er tatt utenfor en eller annen portal i Blasted Lands. Så bare så kul ut at jeg måtte ta bilder av den.
En gjeng på rundt 40 stykk tok turen gjennom Auberdine (alveby) for å nå båten til hovedstaden (Darnassus). Jeg vinker til alver/mennesker som forferdet ser på at vi tar oss fram med deres båt.
Horde i solnedgang.
Etter å ha nytt en bedre frokost bestående av friterte alveører i Nesingwary\'s Expedition og en lengre middag i Darkshore, besluttet de fem eventyrerne å dra på rundreise i menneskeland. Broen inn i Stormwind var bevoktet av kongens garde som selvfølgelig stilte opp for å bli tatt bilde av. En rask løpetur gjennom stormwinds finere bydeler senere, så er våre fantastiske fem på togstasjonen i påvente av at lokaltransporten skal bringe de over til Ironforge for å hilse på den korte mannen med det gyldne skjegget. Heldigvis så fant vi en villig person til å gi oss en guidet tur gjennom byen på trikkestasjonen. Det sies at Ironforge har mange fantastiske severdigheter, men det kan være vanskelig å finne frem uten noen som er lokalkjent. Skjønt ved adkomst viser det seg at den berømte gjestfriheten til dvergene ikke er tilgjengelige for alle, så turen ble drastisk kortet ned og ingen av oss nådde derfor frem til det lokale auksjonshuset. Det hører med til historien at alle var 42-45 utenom Borc, som var 57.
Dette bildet er tatt utenfor Crossroads i måneskinn.
Hva denne karen gjør på puben i Southshore, er noe uklart. Men han koste seg sikkert.
- Her er eit bilete eg tok på Hunter-accounten min. Eg tok det når eg sprang etter ein høg level med ei søt lita Yeti dokke, eller masking. Eg fulgte etter han i ca ein halvtime. Før eg fann det rette øyeblikket der eg kunne foreviga det.
«Alliance in Undercity», heter detter bildet.
Tøft møte i Ironforge.
På dommedag (avsluttningen av den europeiske betatesten) fant alle ut at det ville være tøft å samles hos kongen, i Stormwind Castle. Det hersket fullstendig kaos, og man kunne ikke komme til enighet om det skulle avsluttes med vill naken-dansing eller ærbødig kneling foran kongen.
Selv om WoW bare er et spill, finner man ofte likheter med den virkelige verden. I dette tilfellet er det den unge vakre piken som må tjene til livets brød (her: guild tabard) ved å danse utfordrende i klær som dekker svært lite av kroppen, mens den typiske betalende tilskueren er en lite attraktiv middelaldrende mann med ølvom som lar seg rive med i altfor stor grad.
Gamle kodoer kommer til Desolace for å dø... eller trampe deg ned. I dette tilfellet er det begge to som gjelder.
Bildet er fra Thousand Needles. Slow fall med månen som bakgrunn. Rett og slett vakkert
Anton har funnet en flygende hai i Booty Bay.
Gilrandur danser på dommedag. Sted: Trade District, Stormwind City. Legg merke til den utrolige mengden med skjelletter, og flammene som til stadighet brøt ut rundt omkring.
«Flying superskeleton of horror», har Anders valgt å kalle dette bildet.
Det kom inn mer enn 100 bidrag første dag i WoW-konkurransen vår. Vi har plukket ut 33 av de beste. 5-10 av de innsendte bidragene som ikke kom med denne gangen, kommer i neste runde. Les mer om konkurransen <a href="http://www.dagbladet.no/weblogg/spill/?show=blogg&id=7002000000169>her</a>.
Fotografen har valgt å kalle dette bildet «Dø!!». Det ser i hvert fall kraftfullt ut.
Tatt i Zoram Strand, i Ashenvale. Jeg venta atter en gang på group-members og kjeda meg. Så da må jeg finne på en måte å underholde da :P Så jeg satt meg oppi gryta. Så ut som jeg var sikkerlig ille i magen
Denne tøffe karen er på tur. Uklart hvor han skal, men jeg håper han ikke står på døra mi i Stranglethorn Vale i kveld.
Denne tøffe gnomen balanserer ved Booty Bay.
Etter lang spilling er det deilig å følge naturens lyster, mener fotografen.
En ensom gnom i skrekkfilmmiljø.
- Dette screenet kan ikke beskrives med ord...
Orkene kan også danse, selv om det ikke blir helt det samme som alvedamene.
Ikke lett å være edderkopp når a-laget er på tur.
Stemningsfull tur på tigerryggen. Fotografen må <a href=mailto:ela@dagbladet.no>sende meg en epost</A> med navn, teksten har druknet i alle WoW-mailene.
Kamp mellom druider.
Dette bildet er tatt i banken i Ratchet, fikk mitt mekaniske ekorn til å sitte på disken.
Bildet er tatt i Maraudon, en instance i Desolace, der fant vi en svær do som jeg tenkte jeg skulle teste ut:) vi måtte foresten drepe innehaveren av denne toalettskålen før vi kunne ta pause.
Du kan sende inn bilder hele uka. Send bildene til <a href=mailto:sendinn@gmail.com>sendinn@gmail.com</a>
Vandret opp fjellsiden bak Kargath i «The Badlands» og fant ut at jeg kunne komme til «toppen av verden». Da jeg hoppet ned kom jeg i en kinkig situasjon som dere ser. Litt kjipt å falle gjennom landskapet og sveve nedover i det store intet. Du dør. Det var dessverre ikke mulig å komme nærme nok til å gjenoppstå. Glad jeg ikke hoppet etter som spøkelse. Det hadde nok blitt litt av en brøler. Ikke lett å dø som spøkelse, og å sveve nedover udødelig gir heller ikke mulighet til å gjenoppstå i kirkegården. Blitt litt som høna og egget... Tror ikke jeg hadde kommet meg ut av den situasjonen så lett.