De gærne har det godt

Johnny Knoxville & co fikk gjøre alt utenom å stikke hodet inn i rumpa på en elefant i filmen «Jackass: The Movie».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET ER DAGEN derpå i Stockholm. Dagen etter gutta slo ned en svenske, og bare sekunder før de spyr på fotografen fra Expressen.

–Vræææh!

–Klikk, klikk.

Jackasskronprins Bam Margera er på dassen og spyr ut gårsdagens fyll. Like bak følger en svensk fotograf. Han kommer litt for nærme.

GUTTA HAR GJORT seg selv til mangemillionærer på å bryte alle normer for god og dårlig oppførsel. Nå er tre av dem i Stockholm for å presentere sin debutfilm. Filmen hvor en av dem putter en lekebil i et kondom, og deretter opp i rumpa. Så drar han med skjult kamera til et røntgeninstitutt og ber om å få tatt røntgenbilde fordi han har så vondt bak, og ikke husker noe fra kvelden før. Bare i USA har filmen som kostet 35 millioner å lage, spilt inn 500 millioner norske kroner. Suksessen har ført til at Johnny Knoxville & co. ikke lenger kan drikke øl i fred.

–Hele tiden kommer det fulle gutter bort og sier «jeg er den sprøeste fyren dere noengang har møtt». I Pennsylvania begynte vi å gå lei maset fra en sånn fyr. Jeg hadde tilfeldigvis med meg en musefelle, tok den fram og stremte den opp. «Legg dem her», sa jeg og pekte der osten skulle vært. Studenten kneppet opp buksa, la ballene på musefella og den smekket igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer