- De har dummet seg skikkelig ut

Nina og Sigurd ble sviktet av forbundsfellene i «Fagerstrand».

(Dagbladet.no): I TV2s reality «Fagerstrand» har det allerede i andre uke oppstått to grupperinger som vifter med kontrakter og lover hverandre finaleplass om man støtter den riktige siden.

Ikke-eksisterende

Temperaturen er høy, og deltakerne har delt seg i de to leirene som TV2 kaller «Trønderbataljonen» og «Vennskapsalliansen».

Sigurd, som til daglig jobber i Nordsjøen og Nina som studerer jus, slo seg sammen med et annet trønderpar, men så ble de sviktet. Overløperne har de lite godt å si om:

- Vi ble dolket i ryggen av Siri og Anders, de byttet side. For oss og hele gruppa er de ikke-eksisterende, de har dummet seg skikkelig ut, sier Sigurd til Dagbladet.no.

I dag avslørte Dagbladet at deltakerne har skrevet kontrakter der de lover hverandre å stemme frem par til finalen og at et deltakerpar forbereder søksmål på grunn av kontraktsbrudd. De mener de andre deltakerne har sviktet dem.

- Holder ikke

ANDRE PAR UT: Sigurd og Nina vant aldri drømmehuset. Foto: TV2
ANDRE PAR UT: Sigurd og Nina vant aldri drømmehuset. Foto: TV2 Vis mer

Han og Nina ler rått av avtalen, og Nina som altså studere jus, tror det å gå til et søksmål er å drite ytterligere på draget.

- Det holder ikke mål, i en rettssak vil man drepe alt som heter reality. En skriftlig avtale er ikke mer bindende enn en muntlig, og da kan man jo begynne å saksøke etter alle de muntlige avtalene som er gjort i reality opp gjennom tida, det blir for dumt. Jeg tror de kommer til å drite mer på draget enn de allerede har gjort, sier Sigurd, og Nina er helt enig.

Ti tommeltotter

Bortsett fra at alliansen ikke holdt har paret hatt en morsom opplevelse på skjermen.

- Det var kjempeartig, vår gruppe gjorde jobben, de andre hadde ti tommeltotter. Det som er bittert er at noen svikter hele gruppa som de har tatt i hånden fem minutter før. Det får være måte på å være dum, det fungere ikke slik for meg. Og all historien viser det jo, overløpere får til noe som helst, sier Sigurd.

Grunnen til den høye temperaturen i serien er premien. Husdrømmen til tre millioner kroner er den høyeste premien i norsk reality så langt.

Rent bygningsteknisk er det taket som er den store jobben på eiendommen som ligger på Nesodden utenfor Oslo. Nina og Sigurd slipper imidlertid å legge mer tak. De ble stemt ut og nå svarer de Dagbladet.nos lesere.