- De har jo Starbucks og alt mulig der borte

Ylvis-brødrene gleder seg til nytt USA-eventyr.

(Dagbladet): Når brødrene Bård og Vegard Ylvisåker i kveld setter seg på flyet til New York er det ikke småtterier de har på tapeten.

De skal blant annet besøke talkshowet til Jimmy Fallon, på fokostshowet Today Show på NBC, og portretteres av selveste New York Times.

- De har jo starbucks og alt mulig der borte. Det blir topp, forteller brødrene Ylvisåker til Dagbladet etter innspilling av kveldens episode av «I kveld med Ylvis» på TVNorge.

Få planer
Ylvisbrødrene var også tidligere i høst en tur over dammen, da i Los Angeles på «The Ellen Show» og i Las Vegas der de sto på scenene på arrangementet Iheartradio.

Jimmy Fallon er et av USAs største talkshow, men brødreparet er usikre på akkurat hva det er de skal gjøre der.

- Det har vi faktisk ikke snakket så mye om enda, men vi skal på Jimmy Fallon, bekrefter Vegard.

- Nå etterpå skal vi ringe til de og legge en plan, men vi skal antageligvis spille sangen. Det er det som er planen.

Møter og intervjuer
Brødrene forteller også at de skal i flere avisintervjuer, og at de skal i flere møter mens de er over dammen.

- Det er kjekt for oss at vi får muligheten til å møte mange mennesker. Ikke for å legge konkrete planer, men opprette kontakt og diskutere ting som kan bli noe eller ikke kan bli noe i framtiden. Det er det vi skal bruke tiden på, forteller Bård.

The Fox
Tøysesangen og musikkvideoen The Fox har nå gjort Ylvisbrødrene verdenskjente.

TIL USA: Bård og Vegard Ylvisåker reiser tilbake til USA for å være gjester i flere store amerikanske talkshsow. Foto: Nina Hansen
TIL USA: Bård og Vegard Ylvisåker reiser tilbake til USA for å være gjester i flere store amerikanske talkshsow. Foto: Nina Hansen Vis mer

I skrivende øyeblikk har videoen blitt sett nesten 100 millioner ganger på nettstedet Youtube, og ligger på en foreløpig åttendeplass på den amerikanske Billboard-lista.

- Blir revedrakta med denne gangen også?

- Det har vi ikke diskutert. Vi får se. Det kan hende vi tar den med for sikkerhets skyld. Det er sikkert lurt, sier brødrene.