De kjente søstrene samarbeider for første gang - gir ut barnebok sammen

- Et koseprosjekt.

MANGE NYE PROSJEKTER: Haddy N'jie er svanger med flere nye prosjekter. Her fra da hun i sommer møtte Dagbladet på Grunerløkka i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
MANGE NYE PROSJEKTER: Haddy N'jie er svanger med flere nye prosjekter. Her fra da hun i sommer møtte Dagbladet på Grunerløkka i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nylig kom nyheten om at den profilerte programlederen og artisten Haddy N'jie venter barn med samboer Trond Giske.

Men den allsidige 36-åringen er også svanger med flere nyheter.

«Hemmelig barnebok-prosjekt på gang med min kjære søster @barehaddy (hviskes: boka vår kommer i 2016. gleder oss til å dele den med dere)», skriver søsteren til Haddy N'jie, Lisa Aisato N'jie Solberg, på Instagram.

Kjent illustratør Til Dagbladet forteller den kritikerroste illustratøren at det er litt tidlig å fortelle mer om prosjektet.

- Jeg la ut noen bilder på Instagram fordi jeg synes det er hyggelig å dele informasjon om hva jeg holder på med. Men vi har ikke satt noen om tittel på boka, satt teksten eller bestemt når den kommer ut, forteller Aisato.

Lisa Aisato er fast illustratør i Dagbladet og ble tidligere i år utropt til å være en av Norges ti mest spennende forfattere under 35 år av Morgenbladet.

Koseprosjekt Aisato forteller at søstrene håper å få boka ferdig i løpet av neste år.

- Vi har hatt lyst til å lage bok sammen lenge, og tenkte at nå må vi bare sette i gang med et eller annet. For tiden kaster vi ut ideer og prøver og feiler. Men vi vet ikke helt hva det blir til. Haddy er en veldig opptatt dame, det er jeg også. Dette et koseprosjekt vi gjør mellom slagene, sier Aisato.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.