De krangler fortsatt om det meste. Og bra er det.

Briskeby er tilbake, ti år etter siste plate.

KOMPISER: - Nå har vi kjent på hvordan det er å gjøre ting på egenhånd. Det gir en frihetsfølelse, men kan også være ensomt, sier Lise Karlsnes. Briskeby gjør comeback denne våren med ny singel og et tett turneprogram. Foto: MORTEN RAKKE
KOMPISER: - Nå har vi kjent på hvordan det er å gjøre ting på egenhånd. Det gir en frihetsfølelse, men kan også være ensomt, sier Lise Karlsnes. Briskeby gjør comeback denne våren med ny singel og et tett turneprogram. Foto: MORTEN RAKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stavernfestivalen 13. juli 2013. Sommerkvelden har senket seg over folkehavet. Briskeby står samlet bak scenen. De har fått æren av å runde av tre yrende, varme festivaldager. De har ikke spilt sammen på seks år. Det skal bare være én eksklusiv gjenforeningskonsert, på hjemmebane.

Mens blå lyskjegler danser over publikum, går de spente på scenen, Claus Heiberg, Bjørn «Bulle» Bergene og Bård Helgeland. Når de første akkordene ljomer ut over området er det Lise Karlsnes' tur. På vei ut kjenner hun energien fra de andre. Varmen fra lyskasterne. Og det er styrke i hvert steg.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer