- De kysset hele tida

Carola viste fram sin nye norske kjæreste i kjendisbryllup.

(Dagbladet.no): Aftonbladet omtalte Edward John Hughes (32) som en kopi av Carola Häggkvists tidligere norske ektemann Runar Søgård etter at paret ble avslørt av det norske bladet Her og Nå i Oslo i vår. Verken Edward John eller Carola ville bekrefte eller avvise at de var et par.

Siden dabbet ryktene av da det ble spekulert i om Carola var sammen med sin personlige trener Anders Hellqvist.

Sist uke stilte imidlertid Carola og Edward John Hughes hånd i hånd da Carolas bestevenninne Mi Ridell giftet seg med finansmannen Peter Andersson, skriver Expressen. Blant andre gjester var Arsenal-stjernen Fredrik Ljungberg og Ace of Base-stjernen Ulf «Buddha» Ekberg.

- Den rette

- Det var ikke mulig å ta feil av Carolas følelser. Hun strøk ham og kysset på ham hele tida. Hun pratet også om at hun endelig hadde truffet den rette, sier en av bryllupsgjestene til avisa.

Flere av gjestene forteller også at Carola flere ganger sa at hun kunne tenke seg å bli samboer igjen for første gang siden skilsmissen fra Runar.

Bryllupet var en overraskelse for gjestene som trodde de skulle på grillparty. Men Carola og kjæresten var trolig varslet, da de hadde forberedt en sang for brudeparet. Edward John og Carola har også sunget sammen tidligere. Kjærlighetssangen «I Give You My Heart» og salmen «Namnet Jesus» på Carolas siste plate «Credo».

Lovende skihopper

Edward John Hughes vokste opp med norsk mor og skotsk far på Jessheim. Som ung var han en lovende skihopper, og han reiste som ung til USA på idrettsstipend og spilte også fotball på høyt nivå der, fortalte han i et intervju med Dagbladet i august 1999 (krever Dagbladet.no Pluss-abonnement). Den gangen var han i ferd med å gi ut pop-plate.

Det var under en fotballkamp den da 20 år gamle Edward John hørte Guds stemme snakke til ham. Dermed valgte han Gud og musikken framfor idretten. Han har et eget show i TV-nettverket God TV, der han presenterer kristen popmusikk. Programmet vises i 212 land. I tillegg arbeider han som predikant.

Aftonbladet listet i april opp likhetene mellom Runar og Edward John: Blonde, norske, predikanter og kjendiser. Kjendisstatusen til Edward John er det vel så som så med, men han er i alle fall fetteren til A 1-stjernen Christian Ingebrigtsen.

Og nå altså kjæresten til Carola.

POPDRØM:</B> Dagbladet møtte Edward John Hughes i 1999. Da jobbet han for å bli popstjerne. Nå skal Jessheim-gutten ha kapret Carola Häggkvist.
FORELSKET:</B> Carola under konserten i Oslo Spektrum i fjor.