FOTOGRAFEN, DANSEREN OG REGISSØREN: Olav Stubberud (23,f.v.) har skapt seg en karrire som fotograf, Bao Andre Nguyen (25) har dansen som sin lidenskap, mens Emile K. Bech har bestemt seg for at hun skal jobbe med film, og at en plan B er helt uaktuelt. Foto: Benjamin A. Ward
FOTOGRAFEN, DANSEREN OG REGISSØREN: Olav Stubberud (23,f.v.) har skapt seg en karrire som fotograf, Bao Andre Nguyen (25) har dansen som sin lidenskap, mens Emile K. Bech har bestemt seg for at hun skal jobbe med film, og at en plan B er helt uaktuelt. Foto: Benjamin A. WardVis mer

De lar ikke noe stå i veien for drømmen. De er «de kompromissløse»

- Jeg har ingen plan B.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Hvis jeg bestemmer meg for noe, gjør jeg det fullt ut. Jeg slutter ikke halvveis på skolen, har ikke fotografi som deltidsjobb og drikker ikke bare med ei hånd.

Fotograf Olav Stubberud ler og vifter demonstrativt med gipsen som har holdt høyrehånda i riktig vinkel siden en fest på 17. mai. 23-åringen, opprinnelig fra Rykkinn i Bærum, har vokst seg stor på egen livsstil. 34000 følger ham på Instagram, han har hatt oppdrag for blant andre Oakley og er på fornavn med internasjonale supermodeller, artister og ekstremsportutøvere.

Han var 11 år da han plukket opp et kamera for første gang. Vennegjengen kjørte snowboard og Olav ble ofte med for å forevige øyeblikket når de andre kom svevende over hoppkanten.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn