- De leverte ikke varene

Toffen Gunnufsen mener Quart manglet de store navna.

(Dagbladet.no): - Dette er veldig trist. Quart har vært svært positivt for Kristiansand, og for Sørlandet, er det første Toffen Gunnufsen sier om Quart-døden til Dagbladet.no.

Men eks-Quartgeneralen som skiftet beite til Hovefestivalen i Arendal tror Quart gikk under fordi de ikke fikk de store artistene til å komme til Kristiansand.

- Andy (Inglis, årets bookingsjef på Quart, red.anm.) er en dyktig kar, og har hatt en tanke bak programmet. Men det er nok ikke lett å booke band til en festival der publikum er så vant med store artistnavn. Når de ikke kommer, blir festivalen sårbare, sier Toffen, før han legger til:

- Kjernepublikumet hadde andre forventninger.

Han påpeker at festivalmarkedet har endret seg svært mye de siste årene, med betydelig større konkurranse fra andre festivaler og med flere stadionkonserter rundt om i landet.

- SÅRBAR FESTIVAL: Hovefestivalen-sjef Toffen Gunnufsen mener Quart gikk under fordi de ikke klarte å booke de store artistene. Foto: JAN L. DAHL
- SÅRBAR FESTIVAL: Hovefestivalen-sjef Toffen Gunnufsen mener Quart gikk under fordi de ikke klarte å booke de store artistene. Foto: JAN L. DAHL Vis mer