<strong>ET BILDE SIER MER:</strong> ...enn 1000 ord. Angela Merkel i forbundsdagen i går, der hun ikke har klart å stable på plass et flertall. Foto: AP / NTB Scanpix
ET BILDE SIER MER: ...enn 1000 ord. Angela Merkel i forbundsdagen i går, der hun ikke har klart å stable på plass et flertall. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

KOMMENTARER

Regjeringskrisa i Tyskland

De mener det bare er et tidsspørsmål før hennes tid er ute

Men hun har ledet EU gjennom euro-krisa, krisa med Russland i Ukraina, og hun snekret avtalen med Tyrkia som gjør at Europa ikke lenger flommer over av flyktninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert

ST. PETERSBURG (Dagbladet): Hva skjer med Europa med den store usikkerheten i tysk politikk som er skapt etter at regjeringsforhandlingene strandet natt til mandag? Spørsmålene er mange flere enn svarene etter at Tysklands forbundskansler Angela Merkel måtte innse at hun ikke klarte å stable et parlamentarisk flertall på beina etter valget i slutten av september. For det er tysk stabilitet, og Merkels personlige autoritet, som har ledet Europa gjennom flere av sine store kriser og utfordringer de siste åra.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer