Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

De Niro er komediekonge

Robert De Niro måler igjen kreftene på kinotoppen i USA - med strålende resultat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne uken gikk De Niro til topps sammen med Ben Stiller i komedien "Meet the Parents". Det betyr at USA fikk sin lenge etterlengte kinovinner. Filmen knuste motstanderne og spilte inn 29,1 millioner dollar i løpet av åpningshelgen.

Det gjør "Meet the Parents" til den sterkeste oktoberfilmen noensinne.

Filmen snek seg også inn på topp ti over årets mest innbringende filmer.

Sylvester Stallone greide ikke å trekke nok folk til å slå forige ukes nummer én, Denzel Washington filmen "Remember the Titans".

Familieforhold

"Meet the Parents" forteller om det kaotiske forholdet mellom en nervøs Ben Stiller på vei til alteret og hans vanskelige svigerfar (De Niro).

Robert De Niro ble verdensberømt gjennom en rekke tøffe og brutale gangster-roller, men nå har den ellers så tøffe mannen gjort komedie til sitt domene. Etter suksessen med gangsterkongen som får nervesammenbrudd i "Analyze This", har han bevist at han har er allsidig filmtalent.

I Norge var det actiondrama med blant annet Harvey Keitel "U-571" som dro folk til kinosalen denne helgen. Den kritikerroste "The Virgin Suicides" måtte nøye seg med en 18 plass på listen i følge Filmweb.

SVIGERFAR: Vil du ha De Niro som svigerfar?