De nye englene

LOS ANGELES (Dagbladet): Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu er Hollywoods nye engler. Iallfall spiller de i filmatiseringen av TV-serien «Charlie's Angels».

- Vi er akkurat som de tre små griser, sier Cameron Diaz, med et så bredt smil som bare hun kan levere.

- Og Bill Murray var den store, stygge ulven! legger Lucy Liu til, og ser mer ut som Mona Lisa.

Det er ingen hemmelighet at Lucy Liu hadde problemer med sin mannlige og langt mer meritterte og berømte medskuespiller, Bill Murray, under innspillingen. Dette skuffet Cameron Diaz.

Lucy-sjekk

- Bill Murray er en av mine helter. Jeg skal ta med hele familien og vennekretsen min for å se meg spille mot Bill. Han er fantastisk, og det var synd at Lucy følte sånn overfor ham. Filmen er ferdig, og Bill og jeg er i alle fall gode venner...

Matt LeBlanc kan fortelle oss dette om Lucy og Bill:

- Hun synes bare ikke at han er morsom. Kan du tro det? Bill Murray... ikke morsom?! Noen bør ta en virkelighetssjekk, sier LeBlanc.

Drews idé

Det er Drew Barrymore som er sjefen i jentetrioen. Filmen om Charlies tre engler, en oppdatering av TV-serien fra 70-tallet, var Drews idé, og hun fungerer som medprodusent. Og én ting var Drew oppsatt på fra starten: Hun ville ha med Cameron Diaz. Og hadde det seg slik at Cameron egentlig ikke ville være med?

Girl-power

- Nei, jeg vet at noen påsto at jeg var negativ til å lage en film om englene, men faktum er at jeg ikke kjente til serien i det hele tatt. Og da Drew ringte meg - vi er veldig gode venner - sa jeg ja med en gang. Hey! En film med action, raske biler, tettsittende kostymer, girl-power... og Bill Murray! Jeg behøvde ikke tenke meg om!

- Men tre så sterke jenter i samme film. Det kunne vel aldri gå bra? Hva med alle slåsskampene? Fortell!

- Vi slåss ikke! Jeg kjenner ingen jenter som er sånn som du beskriver. Det er ingen av mine venner som bitcher hele tida, jeg har ingen i livet mitt som er sånn, og jeg vil ikke ha sånne venninner. Lucy og Drew er fantastiske, og jeg elsker dem, sier Cameron overbevisende, mens hun klemmer de to andre.

STJERNENE: Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu sist søndag, rett før verdenspremieren på nyinnspillingen av «Carlie's Angels». De tre har hovedrollene i filmen, sammen med Bill Murray og Matt LeBlanc.