Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

De overtar for «Radioresepsjonen»

Steinar Sagen og Siri Kristiansen tar over roret med nytt radioprogram.

NY DUO: Siri Kristiansen og Steinar Sagen blir programledere for «Befolkningen» på NRK P13 fra 2. februar. Foto: Dagbladet
NY DUO: Siri Kristiansen og Steinar Sagen blir programledere for «Befolkningen» på NRK P13 fra 2. februar. Foto: Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): NRK-programmet «Radioresepsjonen» tar vanligvis pause fra januar av. Likevel vil én av programmets faste resepsjonister være å høre på radioen fra 2. februar.

Det blir da premiere på «Befolkningen» på NRK P13, som skal ledes av Steinar Sagen (39) og Siri Kristiansen (36).

- Som å komme hjem - Vi kommer til å snakke om ting som folk i hverdagen ikke har tid til å snakke om. Ved hjelp av søkeverktøy skal vi finne ut hva befolkningen er opptatt av for tiden. Vi skal reflektere over, og prøve å forstå, hvorfor folk bryr seg om nettopp disse tingene, sier Steinar Sagen til nrk.no.

Siri Kristiansen gleder seg til å jobbe med Sagen.

- Jeg og Steinar er ganske like på det meste. Jeg har kanskje litt mer baller, han er litt mer hyggelig. Det føles som å komme hjem, sier hun til nettstedet.

«RR» tilbake i august Hun har de siste årene ledet «Lørdagsrådet» på P3, og TV-versjonen «Rådet» på NRK3. I oktober ble det kjent at Kristiansen sa opp jobben i NRK, men hun skal altså nå likevel lede et av kanalens radioprogrammer.

«Radioresepsjonen» kommer tilbake på radioen i august, opplyser Sagen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media