«De roter rundt helt nede i bunnen av det Norge har å by på av kjendiser»

Våre gretne TV-gubber prøver å kjenne igjen deltakerne i «Fire stjerners middag».

HVEM ER DETTE? En tidligere fotballspiller, en frisbeeutøver, en nettredaktør og P4-programleder kastet glans over den 52. episoden av TVNorges «Fire stjerners middag». Fra venstre Lise Klaveness, Sune Wentzel, Christopher Sjuve og vertinne Lise Askvik. Anders Hatlos sarkasmer var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Jeton Kacaniku / TVNorge
HVEM ER DETTE? En tidligere fotballspiller, en frisbeeutøver, en nettredaktør og P4-programleder kastet glans over den 52. episoden av TVNorges «Fire stjerners middag». Fra venstre Lise Klaveness, Sune Wentzel, Christopher Sjuve og vertinne Lise Askvik. Anders Hatlos sarkasmer var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Jeton Kacaniku / TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er fire år siden «Fire stjerners middag» først ble sluppet på norske tv-skjermer, og i fem sesonger har det norske folk trykket kjendiser av enhver type, samt Anders Hatlos syrlige kommentarer, til sitt kyllingbryst.

Med en viss frykt for å ha blitt stengt ute fra det gode selskap og uvitende ha gått glipp av et firesifret antall timer prima underholdning satte Robinson og Farmen seg ned for å se det populære underholdningsprogrammet for første gang.

Åpningssekvensen sikter mot skyene, og lover både kumelking, skytevåpen og parykker. Robinson og Farmen smiler forventningsfullt til hverandre mens de dypper hver sin gulrot i Holiday-dippen.

«Når programmet er nødt til å bruke mangfoldige minutter på montasjer som forklarer hvem 'kjendisene' er, blir det noe parodisk», sier Farmen, som i sitt stille sinn håper neste innslag er en montasje der Hatlo forklarer hva et «paradoks» er.

Robinson sukker, full av sympati, når han tenker over hvor mye ekstra arbeidstid det må bli for Anders Hatlo med all denne researchingen rundt hvem gjestene i programmet faktisk er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer