«Maskorama» sesong 2 - Dette bør du se etter i år:

De skjulte hintene du misset i fjor

Fjorårets sesong av «Maskorama» ble en gedigen suksess. Engasjementet rundt hvilke kjendiser som skjulte seg bak maskene var enormt, men flere hint gikk du kanskje glipp av. Her skal vi forsøke å forberede deg på hva du bør se etter i år.

GODT SKJULT: Fjorårets sesong av «Maskorama» ble en gedigen suksess. Men ikke alle hintene var like enkle å få øye på. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fjoråret var sterkt preget av coronapandemien, og det hadde også påvirkning på NRK-programmet «Maskorama», som ble sendt for første gang. Flere lørdager på rad var ingen publikummere til stede i salen da Norges kanskje villeste gjettelek fant sted.

Åtte kjendiser deltok i programmet, og både panelet og et engasjert publikum gjettet på hvilke kjendiser som skjulte seg bak elgen, trollet, enhjørningen og fugleskremselet, for å nevne noen.

Årets sesong starter 6. november på NRK, og to av karakterene er allerede avslørt. Blant de nye tilskuddene i årets sesong er en nisse og ei havfrue, skriver NRK.

Klesdraktene gir hint

«Maskorama» er programmet der alt om deltakernes identitet forblir svært godt skjult.

Deltakerne blir hentet på hemmelig sted, og går ikledd maske gjennom hele perioden programmet spilles inn. Stemmene blir forvrengt, og det er bare et knippe høytstående medarbeidere i produksjonen som vet hvem deltakerne er.

Hvem deltakerne er, avsløres ikke før de ryker ut eller vinner hele konkurransen.

Noe kanskje flere publikummere ikke tenkte så mye over under fjorårets sesong, var at kjendisenes klesdrakter i «Maskorama» også kan gi hint om hvem som befinner seg bak maskene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer